Jamen visst

JulAFTONs-klänningen är på, håret fixat, sminket på... Ja.
Det är tydligen julafton.
Det känns verkligen inte så, förutom att man sett någon enstaka tomteluva vid poolen och att ALLA på hela FB hade skrivit god jul på sin status så känns det inte som julafton. Inga paket. Ingen julskinka (jag är vegetarian så hade ju ändå inte ätit den). Ingen släkt som man längtar efter att bli av med. Ingen snö. Inget.

Men jag kan ju säga att jag är inte ledsen för det. Jag hatar verkligen julen. Antagligen är det mest för att den infinner sig på vinterhalvåret, då jag hatar allt. Men också för att alla tycker det är en så stor sak. Vem fan bryr sig om man har en gran eller inte? Vem bryr sig om ifall man har en tomte som lyser eller en tomte som sjunger i fönstret? Vem fan bryr sig? Helt seriöst.
Visst jätte mysigt att träffa hela familjen, mysa med varandra och visa uppskattning. Men ska det verkligen krävas allt detta stohej för att man ska samla alla och ha det trevligt tillsammans. Isåfall undrar ju jag vart världen är på väg?
Nåväl, ni som nu njuter av julen (typ maddis) kan ju ha det så kul med det. :)

I alla fall så ska jag "fira" min jul med att proppa i mig allt som inte finns på ett svenskt julbord och sedan dricka några drinkar, titta på kvällens show och sedan dra ut på clubarna och dansa med snygga/sliskiga/klängiga/... spanjorer och andra turister. Förhoppningsvis kommer det att bli ett mycket roligare minne än vad jag hade haft av denna julen om den spenderats i svergie.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Ja, denna bilden är tagen lite i smyg eftersom jag sitter vid receptionen med massor av folk.

God förbannad jävla jul på er!!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!