Jag skulle skrivit ett långt fyndigt inlägg

Jag satt igår och skulle efter middagen skriva ett långt och roligt inlägg. Men precis när jag skulle börja skriva kom mina nyfunna vänner "fransmännen" och satte sig och började göra ett försök till att prata. Det roliga var att varje gång dom övergick till att prata franska med varanrda och jag skulle börja skriva så kom dom med nya saker att prata med mig om. Så jag blev avbruten hela tiden.
Tillslut gav jag upp och stängde av datorn. Då helt plötsligt passar det att gå vidare för dom haha.

Men i alla fall så skulle jag berätta om den största buffen någonsin som jag proppade i mig igår. Dom hade så otroligt mycket mat i buffen på juldagen så man hade ingen aning om vad man skulle ta. Det slutade med att man kom tillbaka till bordet med nästan ingenting på tallriken eftersom att man inte kunde bestämma sig. Det var något så otroligt mycket mat.
Och om ni förstår nu hur extremt mycket mat där fanns.. kan ni då föreställa er hur mycket efterrätter där fanns? HELT JÄVLA SJUKT.

Men i alla fall så hade jag en trevlig kväll igår på hotellet trots att jag inte fick se något mer av den gö' snygga ray som jag träffade i förrgår i stan. Jag umgicks med dom nya fransmännen och vart och dansade med dom. Julien, William, en till som jag inte kommer ihåg namnet på och en tjej som namnet inte går att stava till. Men alla var i alla fall något så otroligt trevliga och roliga.
När dom skulle bege sig iväg och sova vid 2 tiden kom en tysk fram till mig och började snacka. Jag och den 22 årige tysken som jobbade som polis hade en pratstund tills kanske halv 3 innan jag lite fint sa att jag var trött och gick hem istället. Den trevlige tysken är ju grundlurad. Han berättade att han och hans bror (20) hade åkt ner till fuerteventura nu 2 veckor för att fira nyår och festa. Detta var första gången så dom hade ingen aning om var detta är för ett ställe.
Jag tycker så synd om dom som ska behöva fira sin nyår på detta pensionärs stället. Nej men om man jämför med mallorca, ibitza, gran canaria... vad fan som helst, så är detta ingen fest ö det minsta. Nä tråkigt värre måste jag medge för dom. Men men.

Idag är sista dagen för mig på denna ön. Imorgon klockan 08.50 avgår bussen från solen och alla mina nya vänner mot flyget hem till sverige. Det ska bli underbart att få komma hem, få ligga i min säng med min katt hela dagen och bara finnas till, hemma.
Det ända jag kommer sakna förutom de nya vännerna är värmen. Hade det varit varmt i sverige hade jag längtat sönder efter att få komma hem. Nu ska det mest bara bli skönt. Skönt att semestern är slut och mitt nya liv, mitt nya äventyr, kan börja.

Så ikväll blir det ett sista hejdå till barcelo jandia playa.
Även om jag redan har bestämt att det är ett vi ses senare.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!