Gynekologen...

Okej, idag har jag, Hanna Matilda Andren varit hos gynekologen för första gången. Det hela började ju inte så jävla kul eftersom thomas dileva spelades konstant i vänterummet. När man trodde hjärnan skulle dö av "vad ska jag tro på tro på .... " ekade där så insåg jag att gyn-tanten var sen. Så efter att jag nära på skar av mig mina öron så kom jag in till lilla tanten som vägrade presentera sig vid namn (kanske tur det).
Av med byxor och trosor och sätt dig här!
Jaha här var det ord och inga visor alltså. Så efter att fnissat lite nervöst insåg jag att hon inte tyckte jag var det minsta rolig. Hon bara väntade otåligt. Jaha, det var bara att av med kläderna och sätta sig. Inte nog med att man fick sitta och spreta med benen för en främmande medelålders kvinna, jo hon hade ett ENORMT fönster ut mot stora torg som hon "råkat" placera mot stolen jag blev placerad i. SÅ om någon såg rakt upp i mitt underliv från stora torg innan så... nice va?
I alla fall så fick jag sitta där mens hon satt och pillade massor, klämde på min livmoder och gud vet vad hon höll på med. Mens hon höll på med allt detta trevliga så satt jag och filosoferade med tankarna om hon var lesbisk? Hur i herrans namn hon frivilligt kan stoppa upp sina händer och verktyg där och sitta och titta rakt in? Sedan funderade jag på om dom på torget kunde se vad som föregick i rummet där jag satt med benen spretande.
Många spännande tankar hade man mens jag satt där med en främmande kvinnas fingrar i min kickan.
Efter vad som kändes som en evighet så fick jag gå ner och klä på mig.
Sen tog det 2 sekunder typ så sa hon att allt såg bra ut och att jag var friskus.
Jaha, de kunde jag kollat själv om man ändå bara skulle pilla lite. (NEJ MISSTOLKA INTE FÖR JAG MENADE INTE SÅ).

Nu så har jag avverkat det på min att göra lista. Nästa gång hoppas jag det är en snygg vältränad 24 åring kille som ska undersöka mig.

Puss hej.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!