Fröken duktig

Efter att även idag vaknat med mensvärk har jag nu spenderat hela dagen med att göra massor av nyttiga saker. Jag har gjort klart engelska arbetet. Skulle vara duktig och göra svenskan också men nej nej det ville inte gud. Han hade nämligen slarvat bort mallen för reflektionen och sedan gjort så sat-läraren inta lagt ut den på fronter. DUKTIGT.
Efter att svurit lite över att jag inte kunde göra klart den började jag istället skriva en fin lista på allt jag ska ha med mig till Fuerteventura. Jag har använtt alla mina kunskaper som den skrikiga datakunskaps läraren har tryckt in i mitt huvud och jag känner att dessa packnings -listorna kommer att bli dom finaste någonsin.
Känns som att jag har glömt massor av saker på listorna och därför vågar jag inte skriva ut dom än. Vill ha dom snygga och inte med 2000 extra anteckningar på. (Precis som att det faktiskt går att undvika? HAHA).
Sen har jag laddat ner den sista musiken jag ville lägga in på ipoden. Jag har lagt in dom i itunes och sorterat, döpt och fixat allt med alla låtarna. Även här tycker jag att jag har varit duktig.

Sedan fortsatte jag med listan av sakerna jag ska ha med mig och gick för att titta i mitt hus vad jag kan tänkas ha med mig. Då såg jag min Slipknot tröja som lilla klåfingriga jag inte kunde låta bli att klippa halsen av för några veckor sedan. Klåfinger matilda kom genast tillbaka i min kropp och letade upp en sax och började klippa. Efter ca 100 klipp, och efter att ha knutit 136 knutar (exakt) så hade jag nu ett tajt linne, men en normal urringning och tunna band. Jag kände mig nu helt plötsligt ganska nöjd med tröjan som blivit ett linne och beslutade mig för att lägga till den i " att ha med sig" listan.

Nu när klockan just slog över till 17.00 inser jag att magen min skriker. Den har inte fått mer än en macka sedan klockan 11 idag när jag åt frukost. Jag måste verkligen ha något att äta. Så så får det bli.
MOT KYLEN!


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!