BILDER JA TACK

Nu ska jag vara så duktig jag kan.
Idag är det nyår och det ska firas (SOM FAN). Eftersom att jag snart ska in i duschen och börja med det eviga fixandet så har jag gjort beräkningen att jag är ute i god tid. Med andra ord kommer jag att ha tid över att ta bilder. JAPP! Och därför tänker jag hålla det löftet och ta bilder med digitalkameran idag. Som skall komma ut på bloggen innan jag beger mig mot kvällens äventyr.
Denna nyår kan inte bli misslyckad. Nu har jag planerat så mycket att det bara måste bli bra. (och blir det inte det så kommer folk att brinna i helvetet förevigt.) Jag har målat egna lösnaglar, ja det tog typ 100 år. Fixat den ultimata nyårsklänningen. Har flera skor att välja mellan att ha. Har till och med fixat lite speciellt smink. Jag menar kom igen, det kan inte gå fel nu. Nej nu ska jag in och duscha och göra mig fräsch.

Hörs senare med bilder!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!