Allt man borde göra som inte blir gjort

Ni vet sådana dagar när ni inte ens har tid att kissa? Dom dagarna ni håller er från att gå och skita för att ni fan inte har tid? Och sen när ni väl har tid, så har bajset stelnat så blir det hård skit som håller på att spränga röven istället? Det SUGER!

Men för att lämna bajset så har jag i alla fall nästan haft en sån dag. Jag har dock haft tid att kissa, men jag har ändå gjort mer än jag brukar. Idag började det med skola 08.10 där jag var i skolan i god tid. Vi hade hopplös matte med äckliga X som man ska skicka in i talen lite här och där och sedan göra om dom till siffror? Vad är det för pucko som blandar bokstäver och siffror?
I alla fall hade vi lite engelska och lite svenska också. I svenskan skriver vi sagor. Jag kom upp med en ny ide som jag kände mig hyfsat nöjd med.

Sagan handlade om en flicka som var jätte ful och när hon föddes dog hennes mamma. Hon blev anklagad för att ha tagit livet av sin mor och eftersom att hon var så ful fick hon sitta i en bur och bli skrattad åt för hennes utseende. En dag kommer 3 damer och ger henne 3 önskningar (som är menade att hon skall önska sig saker åt sig själv) och tillslut slutar det med att flickan räddat andra genom att använda sina önskningar på dem istället och i slutet av sagan är hon fortfarande lika ful som innan men har trots att hon kunde önska saker åt sig själv lagt sina önskningar på andra.

Kände att detta var en aning bättre ide än min förra som var en wannabe hans och greta fast sämre saga.
Sen efter skolan käkade jag och gick till stan med Chrlie, John och Max. Efter att ha struttat omkring där mötte jag ida på Roberts coffe och tog en plugg /möta ny pojkvän fika. Idas pojkvän var i nog godkänd. Jag presenterade mig med "Hej det är jag som är matilda, bruden som kommer banka skiten ur dig om du krossar hennes hjärta". Tror jag gjorde ett bra intryck! ;)

Sen efter fikan och plugget hittade jag en minimascara till semestern för bara 59:- på kicks. PERFEKT! Efter det tog jag en efterlängtad SISTA solning. Blev upphämtad av pappa, bjuden på en fralla och sedan gick vi på en föreläsning som slutade 20.00. Så från 06.00 - 20-00 har jag varit i full gång idag.
Nu är det bara liiiiiite liiiite plugg som hade saknats men vet inte om jag ska prioritera att hinna duscha innan criminal minds eller plugga och sen duscha och istället missa criminal minds? För plugget måste ju faktiskt inte absolut nödvändigt vara inne imorgon.... Okej jag kommer inte plugga mer idag känner jag.

Detta blev visst ett ganska långt inlägg. Funderar på att blogga mindre ofta och istället längre inlägg i fortsättningen? Vi får se. En bild nu hade dock suttit fint...

http://www.nogg.se/upload/89687/bloggOrPage_085735132_192714.jpg


Ida Aspberg

Gah du är så skön!

2010-12-03 | 09:11:42 | http://idaaspberg.blogg.se/
Wysteriia

Svar: Kul att du är med idag igen! hihi ;D

2010-12-03 | 16:32:53 | http://Wysteriiasblogg.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!