3 nya skor! Shiho!

Nu har jag nyss kommit hem från skopunkten (min älskade skoaffär). Åkte dit efter att ha sett på nätet att ett par skor som jag tittat på ett tag var på rea. Kommer dit och letar igenom hela hyllan men varken 37,38 eller 39 fanns. Så hur mycket jag än ville kunde jag inte köpa några.
I min besvikelse hittade jag i alla fall 3 andra skor. Ett par höga kilklackstövlar som var svarta med knyte hela vägen där fram. AS snygga. (Och köpte 37 av någon anledning, brukar ha 38-39?) Sedan köpte jag också ett par platta skor med ludd på kanten. Typ vet inte vad jag ska kalla dom, vinter boots helt enkelt. Sedan köpte ajg även ett par lika dana klackar som jag redan har (eller hade). Eftersom nere på mina äventyr på fuerteventura lyckades jag förstöra hela klacken på båda skorna, så hade behövt klacka om dom som hade kostat minst lika mycket som ett par nya så... Köpte ett par nya nu.
tre par skor för 500 spänn. Me gusta jul-rea.

TYVÄRR hittar jag inte bilder på några av skorna på skopunktens hemsida, vilket suger. Men jag ska kanske fixa nårra bilder senare eller något.


P.s Typiskt hittar fortfarande dom inte på bild.
D.s


michelle

avundsjuk !! jag har ont i hela kroppen och har inga skor tills på nyår.... jag vill också ha skor !!!!! :'(

2010-12-30 | 09:53:33 | http://michellebik.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!