Vem vad varför ointressant


Sjukstugan. Där sitter jag och är sjuk.
Dock är det bara mitt hus jag sitter i, och det är bara jag som är sjuk där.
Men sjuk i halsen är jag och det känns trist. Missar både simon ikväll, och skolan idag. Dock var det bara en timme i skolan så missade inget direkt. Nu är det helg och jag känner inte för att sticka ut. Det kan dock bero på att halsen är svullen, örat gör ont och nästäppan är värre än vanligt. Hade nog egentligen bara velat ha någon liten plutt här hos mig, med lite gott att äta och en bra film. Men nu är det fredag vilket får folket att balla ur helt och man ser hur det speglas en öl i allas ögon.
Folk fixar sig i timmtal, förfestar, taggar, laddar, fixar mer... Allt för att få en rolig fredagkväll. Men vad är det för fel på att vara nykter och titta på en film och mysa istället? Jag tror jag ska hitta mig en myskompis. Någon som kan titta på nån film med mig varrannan helg, bara vara här och chilla helt enkelt. Får göra ansökningannonser senare... Haha.
Nä men jag anatar att jag senare kommer vilja hänga med till simon i alla fall, men då kommer jag vara för trött för att orka fixa mig eller orka göra något, och kommer dessutom vara så tablett påverkad att jag ändå bara kan dricka cola. Och ha ont i halsen och dricka cola kan jag ju lika gärna göra hemma. Vilken oändlig diskussion.

Nu tänker jag helt enkelt gå in i huset och än en gång leta upp något att stoppa i min mage. Sedan ska jag kolla thaiboxningen och helatiden gå och drömma mig 50 mil bort.


Frida

Gud vilken söt bild på sidan av din meny till höger!

2010-08-20 | 15:32:48 | http://ochfrida.blogg.se/
Max

JAG vill mysa !!!!!!!!!!!!!!

2010-08-20 | 19:31:57 | http://friidaus.blogg.se/
Wysteriia

Kul att du är med :D

2010-08-20 | 19:38:43 | http://Wysteriiasblogg.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!