Sagan om konungens återkomst


Söndag.
Kära dagbok.
Idag har jag vaknat i skeden med min älskling.
Hon väckte mig genom att gnida sin blöta nos i ansiktet på mig och sedan lägga sig över halsen tills jag inte fick någon luft. Jag kan inte precis erkänna att jag gillade det, men jag kan inte heller säga att jag inte uppskattade att hon låg där. För det gjorde jag. Det känns som att jag inte sover helt ensam när hon ligger där. Sömnen känns faktiskt bättre när hon är där. Antar det är det är den bästa lösningen till mitt "jag måste sova jämte någon" problem. Tur jag har henne. Hur jobbiga skulle inte vissa nätter bli annars.

Nu när jag vaknat och gått upp känner jag att jag ska tillbringa dagen med att göra ingenting. Jag ska kolla på Sagan om konungens återkomst eftersom att 3an absolut måste sända sen jätte sent. Såg ju sagan om de 2 tornen igår så måste självklart se den 3dje nu. Orkar bara inte vänta tills ikväll. Tror jag ska fixa fram någon annan film som kan avlösa sagan om konungens återkomst när den är slut. Kanske ska sätta på en gråtfilm som titanic, ps. i love you, the notebook eller något annat kul? Nä för sånna filmer blir man bara deppig av och undrar varför ingen älskar mig så mycket som dom älskar varandra i filmerna.

Frukost borde jag dock käka. Men nina chokladpuffar var slut så hela min morgon blev förstörd. Var så sugen på Chokladpuffar. Fan för mat som tar slut när man vill ha den. Är rätt sugen på pasta också, men orkar inte koka pasta till frukost. Skulle kännas lite omständigt.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!