Min katt vill ha mus

Dagen har gått bra.
Sovmorgon tills 09.10 (egentligen 10.10 men det visste ingen om). Sen "extra" engelska lektion eftersom ingen hade något att göra och sedan svenska. Lunch och datakunskap. 13.00 slut.
Jag har hämtat ut mitt biblotekskort så jag kan få skolböcker imorgon och sen så tog jag bussen hem.
Nu när jag är hemma med en liter yoggi så har jag satt mig vid min älskade dator, med katten i knät smink och bh av och håret upp. Gud vad jag tycker det är skönt. Jag hittade också nårra bitar godis från i förrgår som jag nu sitter och mumsar i mig och filosoferar.
Märkte nyss hur tyst det var. Har inte hunnit sätta på musik än så allt jag hör är tangenternas klickande och kattens spinnande. Tror jag ska gå coh lägga mig nån timme nu. Sova min lyxiga eftermiddags-lur. Skulle vara skönt.

Imorgon är det fredag och vi har 2 lektioner och slutar sedan 12.20. Förhoppningsvis/antagligen kommer vi sluta redan vid 12 eftersom lärarna är sådana. Kom på innan att det är fredag imorgon. Hur underbart är inte det. Jag är super taggad på att sticka ut och träffa massor folk. De ska nog gå bra.

massa kärlek.

matilda

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!