Jessika och Matilda ute på bus

Så var det söndag igen, som förra söndagen fast lite mer att skriva om.
Igår var tanken att jag skulle tillbringa kvällen med Michelle vilket jag delvis gjorde och vara hundvakt med henne. Jag och michelle beslutade oss för att ta en trip till stan så jag kunde köpa sprite och sedan kolla på något fyrverkeri. Men efter att jag köpt min sprite hade vi massa dötid att slå ihjäl och vi orkade inte åka hem igen. Så därför satte vi oss på första bästa buss och åkte. Mot karlstorp. Men när vi väl kom till slutstation så visade det sig att den bussen inte körde vidare utan körde "tom" tillbaka. Vi fick såklart hoppa av och då insåg vi att nästa buss gick om 25 minuter. Så vi började gå. Efter en lång och fartfylld promenad från karlstorp till glassbaren i beckagård hoppade vi istället på 20an. Till stan kom vi och efter att tagit världens snabbaste kisspaus hos michelle med 60 bussen åkte vi till stan och tittade.
Vid 22 kom Jessika till michelle och sedan tog jag och jessika bussen till stan för att vi skulle på fest. Men det blev inte som vi tänkt så vi fick vänta i stan och skulle sedan ta bussen hem istället. Men när det stod en min på bussen så ringde magiska matilda några samtal och fixade sedan in oss på en fest i sandhamn.
Jag träffade jätte många jag kände igen och även en barndomskompis som jag inta pratat med på hur många år som helst. Men efter en ganska trevlig kväll enligt mig så fick vi skjuts av kaj polis son hem. Så 02.00 vart man hemma i sin egna säng med avstigning vid dörren. Underbart! Nu luktar jag äckligt och känner mig äcklig så ska kasta i mig lite frukost och sen ska jag ta en lååååååååååång dusch.
Tänkte nu flika in att mitt fönster är öppet och blåser svinkallt. Jävla höst vart du tvungen att komma så fort?


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!