Jag tänke skriva ...


Hemma ännu en dag. Dag 3 för att vara exakt. Hemma från sture, aka. Emo-skolan.
Men idag känner jag inte för att skriva om skolan.
Känner för att skriva men vet inte vad jag vill skriva om.
Eller egentligen vet jag vad jag hade velat skriva om, men då skulle bara en ynka person få läsa det jag skrev. Och det funkar ju sådär när det är en blogg vem som helst kan läsa.

Min prinsessa ligger och sover jämte mig. Ibland undrar jag vad hon drömmer om. Kanske hon tänker som en människa, fast på kattspråk. Drömmer om mat? Leksaker? Kanske en snygg hankatt att förlora sin oskuld med? Vad vet jag?

Jag fryser och just nu hade jag helst av allt krypit ner i sängen med någon jag har känslor för och bara vilat. <sovit en stund, och fått vakna upp någon timme senare och morna mig medans en person jag har känslor för ligger jämte och får mig att skratta. Men nu har jag inte någon jag har känslor för tillgänglig så jag får antagligen klara mig med min kise.
Vill egentligen inte gå och sova nu, men är så trött att jag inte vet vad jag annars ska göra.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!