Inga piercingar


Idag började allvaret. Min första dag på gymnasiet. Jag borde varit nervös, rädd och allt annat man ska vara. Men jag kände att på Sture behövdes inte det. Där finns inte en människa jag behöver vara nervös inför eftersom där mer eller mer bara går emos och udda människor. Haha.

Nä men konstigt nog kände jag mig inte det minsta obekväm. Möjligen en aning vilse, men det tror jag alla var. Rundturen vi hade var mer förvirrande en hjälpande och bunten av papper sa mig ingenting. Men annars verkade det chill.

Eller nej, man får inte ha piercingar vid matlagningen eller serveringen av hygieniska själ. Om jag har en ring i läppen gör väll inte det maten smuitsig ? Det är ju inte precis så att jag skall gosa ner mitt ansikte i en paj? Eller slicka på en räka? Kanske doppa örat i lite sås? Idioter.


Frida

går du med nån man känner eller bara massa freaks ? ;)

2010-08-17 | 17:39:02 | http://friidaus.blogg.se/
annah

håller med om piercings där, liksom vad gör det? :S

haha "doppa örat i lite sås" D: XD

2010-08-18 | 14:55:26 | http://beteendevetenskap.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!