En dag på sturegymnasiet


God eftermiddag kära blogg.

Nu är jag hemma efter en egentligen chill dag.
Dagen började med en bussresa 07.29 till skolan. Vi hade lektion om servering i 1 timme då vi satt och snackade om bongar och... bongar... hahaha.  Sedan hade vi 3 timmar håla då jag och killarna stack till stan, tog en liten fika och promenerade sedan tillbaka till skolan. I skolan tog vi det lugnt ett tag innan jag stack och tog en kina lunch med pappa. Lektionen i köket var trevlig och sedan fick jag tyvärr problem att på tillbaka piercingarna och fick gå till anders. Han fick ta "nya" hål och jag ska säga er... DET var det hemskaste jag vart med om. Det gjorde 10ggr så ont som att ta själva piercingen... Jävla satans ¤(/)%&/¤&¤%& vad ont det gjorde. Men tillbaka är dom nu och aningen ömma.

Men egentligen var dagen trevlig, förutom piercingarna och att klasserna inte blev som jag ville. Känner mig ganska besviken på att jag inte kom med alla som jag ville. Men hoppas att vi kan göra om klasserna till höstlovet, eller innan, som dom sa.


Wysteriia

Svar: Det finns på Åhlens, H&M och andra skönhetsbutiker :)

2010-08-24 | 10:30:37 | http://Wysteriiasblogg.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!