Att bli ompysslad


Hallå där!
Just nu är jag trött i kroppen, känner mig utmattad och jag är på sådär humör. Egentligen har jag haft en underbar dag, allt har vart kanon förutom att jag spydde i morse. Men nu har min ögonbrynspiercing växt ihop och med den infektionen jag har sedan innan är det inte lönt att trycka egenom den igen nu. Skall låta den läka helt och sedan i slutet av november skall jag ta en ny som inte får lov att bli infekterad. Saknar den redan. Den känns verkligen som en del av mig.. Som att det är ett finger jag håller på att förlora. Skit också. Ska ta bröstvårtorna snart istället för att kompencera för tillfället.

Men som rubriken säger så tänkte jag också berätta hur sjukt sugen jag är på att bli ompysslad. Få en söt kommentar, någon som ger mig en massage medans jag äter lite choklad men lugn musik. Michelle får jag låna timmy lite? Känner verkligen för att bli ompysslad alltså. Var så länge sedan. Var längesedan jag kände den där speciella känslan av tacksamhet för att någon gjort något litet för en, längesedan jag fick massage, eller en arm att luta mig mot. Men mest massage jag saknar, haha.

Okej jag ska sluta gnälla om att jag vill bli ompysslad.. (Men har någon vägarna förbi är ni välkommna in).

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!