Är jag avundsjuk?


Sitter här och försöker uppdatera mig med den informationen jag missat under tysklands resan.
Hittade någon som blivit tillsammans med någon och någon som firade x antal månader, någon som var kär och lite annat sådant.
Och när jag sitter och läser hur lyckliga, kära och bra alla har det blir jag avundsjuk. Japp jag erkänner det för gud och alla människor, jag blir avundsjuk. Jag blir avundsjuk att andra lyckas vara lyckliga och inte jag. (På just den biten). Jag är lycklig, det är inte det jag menar. Bara syftar på just kärleksbiten nu. Det känns som att alla är lyckliga där.
Frida har sin max.
Michelle sin timmy.
Matilda sin fidde.
Hälften av alla mina vänner på FB verkar ha lyckliga förhållanden.
Och om dom inte har det verkar dom vara lyckliga med att vara singlar.

Jag kanske gnäller lite mycket, men kom då ihåg att detta är min blogg där jag skriver om det jag vill, och vill du inte läsa om mitt gnäll så skit i att läs.

Tillbaka till ämnet.

Jo, jag känner mig verkligen misslyckad där. Känns som att jag inte är gjord för att ha ett lyckligt kärleks liv. Känns som jag misslyckats med alla mina förhållanden och "på G" killar. Känns bara som sagt som att gud inte vill ha mig i ett förhållande. Men jag vill. Jag avundas dom tjejerna som har en pojkvän som dom alltid kan ringa. Som dom vet älskar dom. En kille som säger att dom är vackra trots dom känner sig hemska. Som ger dom den bekräftelse alla söker. Och den kärlek vi alla vill ha. Ibland blir jag så upprörd när jag ser tjejer som får allt och lite till av sina killar men ändå inte förstår hur lyckligt lottade dom är.
När jag sedan tänker på det igen, har jag någonsin gjort det i något av mina förhållanden? Nej det har jag inte. En erfarenhet jag absolut ska ha med mig till min nästa.

Min nästa pojkvän ska få all uppskattning i världen, och han ska få höra varje dag hur lycklig jag är med honom. Han ska aldrig behöva ta skit som han inte förtjänar. Och jag ska fan lyckas med det förhållandet.
Ska bara hitta någon kille med... (Juste den lilla detaljen...)
Det roliga är att enligt min tidigare statistik på killar ska jag antingen ha en pojkvän 2 veckor in när skolan börjat eller så kommer jag inte ha någon alls för ens vid februari 2011.

Hoppas innerligt ett under sker, för jag känner mig verkligen i rätt stadie i mitt liv för att ha en pojkvän. Eller kanske flickvän? Ja jag skämtade. Och nu inser jag att jag helt spårat ur detta inlägget. Det skulle bli ett kort inlägg om hur avundsjuk jag var och nu har jag precis haft världens utläggning med mig själv om att jag vill ha någon där. Han. Haha, känns rätt patetiskt att jag faktiskt tänker klicka på publicera knappen snart. Usch fy och blä för sånna här inlägg.

Nu går jag och städar undan mina nya saker istället.


Frida

okej för din skull ;)

2010-08-08 | 16:45:11 | http://friidaus.blogg.se/
Viking

welcome to my world haha

2010-08-08 | 21:13:31 | http://insaneideas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!