Andra dagen i skolan


Hej!
Ja vad ska man säga. Andra dagen förbi. Hur var den då? Fylld med zombies och spindlar?
Nä inte direkt. Idag har mot alla odds varit en super trevlig dag och jag har insett att jag trivs med många av kandidaterna till den nya klassen. Om jag fick välja själv vilka som jag hamnar i klassen med så skulle det bli den bästa klassen genom tiderna.
Men nu får jag ju inte det, så antagligen blir det bara att hålla tummarna för att jag kommer med dom trevliga tjejerna och killarna jag börjat tycka om.

Efter en dag mellan 12.30 - 15.30 med team building så stack jag till sture med John och Challe och hämtade busskort. Sen till stan, hämtade ut 2 nya piercingar hos anders. Vidare till inner city där jag mötte upp mamma och sedan in på 3.
Mens vi väntade på en ledig tre:are så lyssnade jag lita halft på musiken som spelades. Utan någon förvarning kom en av mina favorit slipknot låtar. INNE PÅ TRE BUTIKEN?! Jag vart chockad men glad. Det gjorde mitt glada humör om möjligt ännu bättre. Jag fick även en ny telefon som jag nu tror jag kommer trivas med. En mini xperia med tangentbord, så jag slipper touchen. As kalas, inte en krona dyrare än de gamla abonemanget. Super lycklig är jag.


emelie

sv: haha absolut, det tycker jag!

2010-08-18 | 18:33:44 | http://rockcandy.blogg.se/
Frida

najs dag :D

2010-08-19 | 15:26:03 | http://friidaus.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!