Om jag hade varit stark


Hade jag varit stark
Skulle jag lämnat dig bakom mig
Hade jag varit modig
Skulle jag sökt efter nya chanser
Hade jag varit tillräcklig
Skulle du fortfarande varit hos mig.Att bli ompysslad


Hallå där!
Just nu är jag trött i kroppen, känner mig utmattad och jag är på sådär humör. Egentligen har jag haft en underbar dag, allt har vart kanon förutom att jag spydde i morse. Men nu har min ögonbrynspiercing växt ihop och med den infektionen jag har sedan innan är det inte lönt att trycka egenom den igen nu. Skall låta den läka helt och sedan i slutet av november skall jag ta en ny som inte får lov att bli infekterad. Saknar den redan. Den känns verkligen som en del av mig.. Som att det är ett finger jag håller på att förlora. Skit också. Ska ta bröstvårtorna snart istället för att kompencera för tillfället.

Men som rubriken säger så tänkte jag också berätta hur sjukt sugen jag är på att bli ompysslad. Få en söt kommentar, någon som ger mig en massage medans jag äter lite choklad men lugn musik. Michelle får jag låna timmy lite? Känner verkligen för att bli ompysslad alltså. Var så länge sedan. Var längesedan jag kände den där speciella känslan av tacksamhet för att någon gjort något litet för en, längesedan jag fick massage, eller en arm att luta mig mot. Men mest massage jag saknar, haha.

Okej jag ska sluta gnälla om att jag vill bli ompysslad.. (Men har någon vägarna förbi är ni välkommna in).~


Jag har aldrig känt ett sådant begär efter din närhet och kropp som jag gör nu.
Det värsta är att suget växer, som fan.
Fan.
Det var en gång en katt

Som låg och sov och gosade med mig. Hon gosade hela dagen och hela natten och så fortsatte det.

Nä men nu ska jag och gosan sätta på en film och gosa ner oss ännu mer! Borde kanske ringa pappa och be honom ta med lite mat hem.. Hade vart gott!
Jessika och Matilda ute på bus

Så var det söndag igen, som förra söndagen fast lite mer att skriva om.
Igår var tanken att jag skulle tillbringa kvällen med Michelle vilket jag delvis gjorde och vara hundvakt med henne. Jag och michelle beslutade oss för att ta en trip till stan så jag kunde köpa sprite och sedan kolla på något fyrverkeri. Men efter att jag köpt min sprite hade vi massa dötid att slå ihjäl och vi orkade inte åka hem igen. Så därför satte vi oss på första bästa buss och åkte. Mot karlstorp. Men när vi väl kom till slutstation så visade det sig att den bussen inte körde vidare utan körde "tom" tillbaka. Vi fick såklart hoppa av och då insåg vi att nästa buss gick om 25 minuter. Så vi började gå. Efter en lång och fartfylld promenad från karlstorp till glassbaren i beckagård hoppade vi istället på 20an. Till stan kom vi och efter att tagit världens snabbaste kisspaus hos michelle med 60 bussen åkte vi till stan och tittade.
Vid 22 kom Jessika till michelle och sedan tog jag och jessika bussen till stan för att vi skulle på fest. Men det blev inte som vi tänkt så vi fick vänta i stan och skulle sedan ta bussen hem istället. Men när det stod en min på bussen så ringde magiska matilda några samtal och fixade sedan in oss på en fest i sandhamn.
Jag träffade jätte många jag kände igen och även en barndomskompis som jag inta pratat med på hur många år som helst. Men efter en ganska trevlig kväll enligt mig så fick vi skjuts av kaj polis son hem. Så 02.00 vart man hemma i sin egna säng med avstigning vid dörren. Underbart! Nu luktar jag äckligt och känner mig äcklig så ska kasta i mig lite frukost och sen ska jag ta en lååååååååååång dusch.
Tänkte nu flika in att mitt fönster är öppet och blåser svinkallt. Jävla höst vart du tvungen att komma så fort?
Han skulle dö

En känsla av hat kom glidande över mig. Jag spände käkarna till och från och försökte att behålla lugnet. Jag hatade honom. Jag hatade honom så djupt. Hade det varit i djurvärlden hade jag kastat mig över honom med klorna ute och tänderna redo att genomtränga hans hud. Jag hade låtit mina sylvassa tänder tränga djupt in i hans hals och sedan med glädje och triumf tittat på mens allt hans blod flödat ut ur hans äckliga kropp. Hade det varit i djurvärlden hade jag varit ett rovdjur och han en liten kanin. En rädd kanin.
Nu var han ingen kanin, och hans blod sprutade ännu inte ut ur hans kropp. Jag tittade mig omkring och letade med blicken efter ett föremål som kunde skada honom. Min första tanke var en halv glasflaska som låg några meter bort. Men innan jag hade fått tag i den och skärt sönder hans kropp skulle han hunnit hindra mig. Min andra tanke var stenen som var lika stor som min hand, med en liten vass spets på. Hade jag hunnit ta upp den och slå den i hans huvud. Krossa hans skallben..? Antagligen inte.
Det verkade som att han började förstå vad min blick letade efter och tog demonstrativt ett steg närmre mig. Som för att visa att jag inte hade en chans. Han trodde verkligen att han kunde hindra mig. Det äckliga svinet trodde han kunde gå ostraffat efter allt han gjort. Han trodde fel. Jag tog ett språng och kastade mig över honom. Han blev antagligen ganska chockad eftersom han inte slet bort mig för ens jag tryckte med all min kraft på hans adamsäpple. Först då tog han tag i mitt huvud och kropp och drog med starka armar bort mig. Han kastade mig på marken och med sin stora känga med stålhetta sparkade han.
Jag kände smärtan en kort stund innan allt runt omkring mig blev svart.

När jag vaknade upp låg jag fortfarande på samma plats. Det hade börjat bli mörkt ute. Jag hörde folk prata en bit bort. Men dom skulle ändå inte hitta mig. Jag kunde ligga kvar här i lugn och ro. Då kom smärtan som ett slag. En bit ovanför vänster öra började det bulta. Det aset hade sparkat mig i huvudet. Jag kämpade mig upp på armbågarna och försökte förstå varför han inte bara dödat mig? Vad hade jag kvar att leva för? Antagligen var det just därför svinet inte gjort det. Han ville att jag skulle få leva med smärtan. Han ville se mig plågas. Men så kul skulle han inte få ha.
Med en bestämd rörelse tog jag mig upp på mina ben. Efter att jag samlat mig några minuter tvingade jag mina vingliga ben och yra huvud att röra sig framåt, mot källaren där han och hans gäng höll till.

När jag såg ingången till gränden stannade jag och vilade. Mitt huvud värkte och jag hade upptäckt att jag inte kunde öppna min mun. Jag kunde inte röra min tunga. Jag kunde inte prata. Varför vänta? Han skulle dö, aset skulle dö. Jag vinglade fram till gränden och la handen på handtaget som ledde in till honom, och till min död.
Jag tryckte ner det och öppnade dörren...Oj vilken tur att jag skiter i min blogg


Hej, tja och shenna!
Här sitter en go och glad matilda i soffan med en filt virad omkring sig.  Hon tycker det är rysligt kallt och hade helst åkt till varmare ställen. Oturligt nog hade jetplanet blivit inställt just idag. Så nu får stackars matilda klara sig ensam med en filt. Blir nog att hämta täcket sedan också när hon ska hämta sin telefon som hon hört plinga till nån gång.
I själva verket ska matilda till michelle i eftermiddag/kväll och vara hundvakt med henne. Två M är bättre än ett M eller...?
Efter ett litet kort flummigt inlägg ska matilda nu hämta sin telefon och täcke och gosa ner sig.

Klart slutThe drama queen

Have you ever thought about what if people change?
What if the drama queen is tired of all the drama?
What if she just want to settle down?
What if she has grown up and dont want the drama queen?    
Why dont you see, she is no drama queen..Minneslista till mig själv


Nelly Shoes - Marble

Marble
Nelly Shoes
SEK 299

Nelly Shoes - Marble

Marble
Nelly Shoes
SEK 299

Sisters Point Bott - 1 Black


 
Min katt vill ha mus

Dagen har gått bra.
Sovmorgon tills 09.10 (egentligen 10.10 men det visste ingen om). Sen "extra" engelska lektion eftersom ingen hade något att göra och sedan svenska. Lunch och datakunskap. 13.00 slut.
Jag har hämtat ut mitt biblotekskort så jag kan få skolböcker imorgon och sen så tog jag bussen hem.
Nu när jag är hemma med en liter yoggi så har jag satt mig vid min älskade dator, med katten i knät smink och bh av och håret upp. Gud vad jag tycker det är skönt. Jag hittade också nårra bitar godis från i förrgår som jag nu sitter och mumsar i mig och filosoferar.
Märkte nyss hur tyst det var. Har inte hunnit sätta på musik än så allt jag hör är tangenternas klickande och kattens spinnande. Tror jag ska gå coh lägga mig nån timme nu. Sova min lyxiga eftermiddags-lur. Skulle vara skönt.

Imorgon är det fredag och vi har 2 lektioner och slutar sedan 12.20. Förhoppningsvis/antagligen kommer vi sluta redan vid 12 eftersom lärarna är sådana. Kom på innan att det är fredag imorgon. Hur underbart är inte det. Jag är super taggad på att sticka ut och träffa massor folk. De ska nog gå bra.

massa kärlek.

matildaWould i heard you


Lets go!

With blood shot eyes I watch you sleeping
The warmth I feel beside me is slowly fading
Would she hear me if I calls her name?
Would she hold me if she knew my shame?

There's always something different going wrong
The path I walk's in the wrong direction
There's always someone fucking hanging on
Can anybody help me make things better?

Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home
Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home

The moments died, I hear no screaming
The visions left inside me are slowly fading
Would she hear me if I calls her name?
Would she hold me if she knew my shame?

There's always something different going wrong
The path I walk's in the wrong direction
There's always someone fucking hanging on
Can anybody help me make things better?

Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home
Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home

Oh! Yeah!

This battered room I've seen before
The broken bones they heal no more, no more
With my last breath I'm choking
Will this ever end I'm hoping
My world is over one more time

Lets go

Would she hear me if i called her name?
Would she hold me, if she knew my shame?

There's always something to be going wrong
The path I walk's in the wrong direction
There's always someone fucking hanging on
Can anybody help me make things better?


Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home
Your tears don't fall [tears don't fall]
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come
Better!

Your tears dont fall they crash around me
Her conscience calls the guilty to come home.

I should hear you, if you just called my name.När jag vart och solade


Jag tog mig en sol, och se det hjälpte. Jag är nu på mycket muntert humör och glad och nöjd.
När jag låg och solade började jag av någon anledning fundera på min födelsedag. Funderade på vad jag ville göra och jag kom på att jag ville genomföra något jag alltid velat göra... Ha en lokalfest med massa folk. Inte sweet sixten men ändå att kunna samla alla folk jag tycker om på ett ställe och bara ha det trevligt.
Men för att få ha en fest där alkohol tillåts måste man ha vissa tillstånd och massor. Måste dessutom isåfall dels hitta en lokal som rymmer ca 100 pers, och sedan någon som är över 18 som kan "ha ansvar".
Vad finns det för lokaler (minst 75-100pers)?Vad tänker du på?


Idag är ingen direkt bra dag.
Jag har en dålig dag.
Egentligen är den inte dålig i sig. Mer än blåsten, näsan, försov mig, känner mig äcklig, ouppskattad osv. Men egentligen kan denna dagen bli minst lika bra som vilken dag som helst. Egentligen blir det vad jag gör det till. Men vad gör jag det till? Ingenting. Bara ännu en dag i livet.
Jag har börjat känna ett behov av att jobba. Om jag får ett jobb tror jag att jag kommer kunna njuta mer av den något kortare lediga tiden. Dels för att jag hade haft pengar och dels så hade jag haft mindre ledig tid vilket skulle resultera i att jag hade haft mer saker att göra på den tiden. Vad är det nu jag försöker skapa?
Planeraren Matilda är igång igen och försöker planera och fixa sitt liv till något perfekt. Funderar på vad som får mig att tro att denna gången skulle jag lyckas? Har jag lyckats med någon annan bedrift? Nej det har jag inte. Jag är inte sån som brukar lyckas med saker.
Eller brukar jag det?
Försöker komma på vad jag inte lyckats med, och kommer på en hel del saker. Finns det saker jag lyckats med då? Jo det finns lite där också. Men nu när jag tänker på det så brukar jag lyckas med mina mål, bara det att när jag uppnått dom förstör jag dom igen. Bra där.

Redan nu kan jag ju varna att detta inlägget kommer flippa och bli långt och meningslöst.

När jag sitter här med Gosan i knät undrar jag om hon också har sockersug som jag? Tror inte hon skulle uppskatta en godisbit lika mycket som jag men ändå. Hon kanske är sugen på lite strömming? Varför jag egentligen tog upp detta vet jag inte. Men det gör inget.

Jag kan också bekänna en sak. Jag läser ALDRIG mina egna inlägg. Så detta tex, kommer jag aldrig mer titta på. Det är så roligt ibland när någon säger något jag skrivit i min blogg, ibland kommer jag inte ens ihåg det. Bra minne, högt engagemang känner jag.
Nu sträckte sig gosan efter min hand och började spinna. Tror hon vill ha kel. Hon borde se att jag är upptagen med att skriva det mest ointressanta inlägget på länge.
Nu när jag säger det funderar jag på hur många som faktiskt sitter och verkligen läser det jag skriver. Om det är någon som gör det eller om folk bara gör som jag brukar göra och skrolla igenom det och kolla på bilderna. (vilka bilder på denna bloggen kan man ju undra?).

Nu har hon spritt ut sig över halva datorn så min mus är helt oåtkomlig. Tangenterna ligger hon och klickar på lite då och då så jag får sudda ut och skriva om. Vilken katt. Känner också att mycket här handlar om henne. Jag antar att hon är en stor del av mitt liv nu. Hon betyder faktiskt otroligt mycket. Utan henne jämte mig hade vissa nätter blivit outhärdliga. Japp, även om allt är kanon i mitt liv så har jag tankar som inte slutar. Dom kommer fram lagom tills man lägger sig i sängen och sedan är dom där och maler. Om och om och om och om och om igen. Samma saker. Som sedan efter mycket kämpande leder till drömmar. Vissa bra, som man aldrig vill vakna ifrån, och andra hemska som man bara vill ta slut på. Men dom är där. Varje natt. Varje gång jag sluter ögonen kommer dom. Rätt stukat egentligen.
Gud vad jag använder ordet egentligen. Men det känns bra att lägga in, meningarna känns mer fullbordade.

Jag känner att jag hade velat säga saker till vissa människor.
Somliga skulle få ett ord.
Andra 3 ord.
Andra ett finger.
Och en person skulle få ett ord, som sedan skulle följas av en mening, som automatiskt skull bli flera...
För jag vill säga så mycket, men ändå ingenting. Och skulle jag få chansen skulle det antagligen inte bli som jag ville ändå. Saker blir inte alltid som man vill.

Jag har nu varit vaken sedan 11. 3½ timme. Ändå känner jag att jag vill sova. Funderar starkt på att gå och ta mig en persika och sedan gå och lägga mig ett slag med prinsessan. Hoppas det inte förstör kvälls sömnen.

jhjIn your perfect world

In Your Perfect World
------Firehouse

Seems I just can't do enough
I could never win your love
Why should I try
When you never share your feelings?
How could I be so naive?
Is it so hard to believe
That you excel in emotional concealing?

No matter what I do
I never measure up for you
But you just keep that smile on your face
No matter how much I try
You're never really satisfied
Until you run away and hide


In your perfect world
Where there's no one to blame
No one can hurt your feelings
And you don't feel no pain
Everybody loves you
And nobody gets burned
As long as you are living
In your perfect world

It seems like everyone gets screened
On your answering machine
Can't take the call
And let down your defenses
You can't let anybody see
Your real personality
Is it pride, or just your false pretenses?

Maybe a part of you has died

Because you keep it all inside
But still you wear that smile on your face
It seems no matter what I do
I just can't get through to you
But I always know where to find you


In your perfect world
Where nothing can go wrong
You're always in control
And we all get along
And everything is beautiful
No need for concern
As long as you are living
In your perfect world

Maybe a part of you has died
Because you keep it all inside
Is it hard to keep that smile on you face
It seems no matter what I do
I just can't get through to you
But I always know where to find you

In your perfect world
Where nothing can go wrong
You're always in control
And we all get along
And everything is beautiful
No need for concern
As long as you are living
In your perfect worldKort och rakt på sak


Ibland undrar jag om du ler när du tänker på minnen som har med mig att göra.
Minnen som har med oss att göra.
Jag brukar tro jag vet svaret, men desto mer jag tänker på det, desto mer tvekar jag.
Ler du eller ler du inte?
Är våra minnen värda något?
Saknar du aldrig det vi hade.
Hade vi ens något?
Vad hade vi?
Vi?...En dag på sturegymnasiet


God eftermiddag kära blogg.

Nu är jag hemma efter en egentligen chill dag.
Dagen började med en bussresa 07.29 till skolan. Vi hade lektion om servering i 1 timme då vi satt och snackade om bongar och... bongar... hahaha.  Sedan hade vi 3 timmar håla då jag och killarna stack till stan, tog en liten fika och promenerade sedan tillbaka till skolan. I skolan tog vi det lugnt ett tag innan jag stack och tog en kina lunch med pappa. Lektionen i köket var trevlig och sedan fick jag tyvärr problem att på tillbaka piercingarna och fick gå till anders. Han fick ta "nya" hål och jag ska säga er... DET var det hemskaste jag vart med om. Det gjorde 10ggr så ont som att ta själva piercingen... Jävla satans ¤(/)%&/¤&¤%& vad ont det gjorde. Men tillbaka är dom nu och aningen ömma.

Men egentligen var dagen trevlig, förutom piercingarna och att klasserna inte blev som jag ville. Känner mig ganska besviken på att jag inte kom med alla som jag ville. Men hoppas att vi kan göra om klasserna till höstlovet, eller innan, som dom sa.Förlängd version?


Nu har jag tittat klart på Sagan om Konungens återkomst, 3 timmar 51 minuter. Jag hade för mig att den var 3 timmar och 15 minuter. Börjar därför fundera på om detta var en förlängd version. Det var för längesedan jag såg filmerna för att minnas om det var något som vart med nu som inte skulle vart med, eller vad man säger.
Någon som vet?


Nu sitter jag i alla fall och tittar på mens mamma springer och städar mitt hus. Jag vet inte varför men jag känner att någon förtjänar lite aggression så mitt halv kassa humör går ut över mamma idag. Grattis mamma!.
Jag har sockersug och fick inte frukosten jag ville. Klockan är 17.00 (snart) och jag har inget att göra. Har inte egentligen haft det på hela dagen. Hade det vart sommarlov hade jag kunnat träffa någon nu, men icke. Imorgon är det skola och jag ska upp 06.00. Verkligen super kul.
För den delen har jag inte en krona kvar och jag har 2.5 liter rosevin som går ut om 2 veckor. Får bjuda massa på vin nästa helg och helgen efter det för sedan kommer det vara för gammalt för att dricka. Jag får inte pengar för ens på fredag eller lördag och jag ... Okej jag kommer inte på mer saker att klaga om för tillfället. 

Nu tänker jag göra ingenting alls och sedan tvinga mamma eller pappa att köra till tempo och köpa något gott.Sagan om konungens återkomst


Söndag.
Kära dagbok.
Idag har jag vaknat i skeden med min älskling.
Hon väckte mig genom att gnida sin blöta nos i ansiktet på mig och sedan lägga sig över halsen tills jag inte fick någon luft. Jag kan inte precis erkänna att jag gillade det, men jag kan inte heller säga att jag inte uppskattade att hon låg där. För det gjorde jag. Det känns som att jag inte sover helt ensam när hon ligger där. Sömnen känns faktiskt bättre när hon är där. Antar det är det är den bästa lösningen till mitt "jag måste sova jämte någon" problem. Tur jag har henne. Hur jobbiga skulle inte vissa nätter bli annars.

Nu när jag vaknat och gått upp känner jag att jag ska tillbringa dagen med att göra ingenting. Jag ska kolla på Sagan om konungens återkomst eftersom att 3an absolut måste sända sen jätte sent. Såg ju sagan om de 2 tornen igår så måste självklart se den 3dje nu. Orkar bara inte vänta tills ikväll. Tror jag ska fixa fram någon annan film som kan avlösa sagan om konungens återkomst när den är slut. Kanske ska sätta på en gråtfilm som titanic, ps. i love you, the notebook eller något annat kul? Nä för sånna filmer blir man bara deppig av och undrar varför ingen älskar mig så mycket som dom älskar varandra i filmerna.

Frukost borde jag dock käka. Men nina chokladpuffar var slut så hela min morgon blev förstörd. Var så sugen på Chokladpuffar. Fan för mat som tar slut när man vill ha den. Är rätt sugen på pasta också, men orkar inte koka pasta till frukost. Skulle kännas lite omständigt.Kommer allt falla på plats?


Nu har skolan börjat.
På tisdag får jag reda på klassen.
Blir det en bra klass kommer det att bli 3 bra år framöver.
I skolan i alla fall.
Jag känner redan att jag börjar komma in i ett sov mönster om dagarna.
Fortsätter det såhär, jag börjar träna regelbundet..
Så kommer allt kanske bara flyta på.
Då kommer kanske inte dessa tre åren bli så hemska.
Kanske.
Jag tror jag har börjat komma till ro igen.
Efter en sommar full av kaotiska tankar och dagar.. Sömnlösa nätter och mardrömslika dagar.
Jag tror jag börjat hitta en balans. Kanske kanske kanske. Om jag bara hittar en bra träning.
Hoppas thaiboxningen är kul och kan ersätta gymnastiken.
Det hade verkligen vart kanon då.
Ha skolan, sedan träna, och när man inte gör det kan man lägga lite tid på att plugga eller att träffa vännerna.
Möjligen på helgerna det hade vart bra med lite mys sällskap. Men det kommer nog, jag känner det på mig.
Jag känner på mig att allt kommer bli bra nu.

rfSo cold


Lördag morgon.
Lördag morgon och tankarna flyr.
Lördag morgon och jag känner mig som i koma.
Lördag morgon och jag känner mig inte redo för livet.
Lördag morgon och jag undrar varför inte den sista biten faller på plats.

Otålig som jag är driver väntan mig galen.
Hade jag bara varit närmre hade väntan inte varit lika plågsam.
Inte lika lång.
Hade jag bara haft viljestyrkan hade det gått.
Ibland undrar jag om det är viljan som saknas.
Eller bara ovissheten om framtiden som skaver.
Jag tror inte jag känner dig tillräckligt för att lita på mitt omdömme.
Eller så känner jag dig, men litar inte på mig själv.
Vågar kanske inte lita på mig själv.
Att tro på något som kan fara illa är kanske det som skapar rädslan.
Men eftersom du hör av dig när det passar dig antar jag att det kommer stupa.
Men 1km eller 10000 mil, kommer du aldrig försvinna från mitt grubblande.
Det vet vi alla.


Why are you always running away?Vampires Suck


Då har man kollat på vampires suck nu.
Slutet var ju bäst.
Sen var filmen i sig lite för kort och egentligen ganska korkad, men den var kul!
Och eftersom att jessika och kim ska se den på söndag kan jag inte berätta slutet heller.
Men nu känner jag mig lite i dvala så tror jag ska sova snart.
Har typ sovit hur mycket som helst idag...Vem vad varför ointressant


Sjukstugan. Där sitter jag och är sjuk.
Dock är det bara mitt hus jag sitter i, och det är bara jag som är sjuk där.
Men sjuk i halsen är jag och det känns trist. Missar både simon ikväll, och skolan idag. Dock var det bara en timme i skolan så missade inget direkt. Nu är det helg och jag känner inte för att sticka ut. Det kan dock bero på att halsen är svullen, örat gör ont och nästäppan är värre än vanligt. Hade nog egentligen bara velat ha någon liten plutt här hos mig, med lite gott att äta och en bra film. Men nu är det fredag vilket får folket att balla ur helt och man ser hur det speglas en öl i allas ögon.
Folk fixar sig i timmtal, förfestar, taggar, laddar, fixar mer... Allt för att få en rolig fredagkväll. Men vad är det för fel på att vara nykter och titta på en film och mysa istället? Jag tror jag ska hitta mig en myskompis. Någon som kan titta på nån film med mig varrannan helg, bara vara här och chilla helt enkelt. Får göra ansökningannonser senare... Haha.
Nä men jag anatar att jag senare kommer vilja hänga med till simon i alla fall, men då kommer jag vara för trött för att orka fixa mig eller orka göra något, och kommer dessutom vara så tablett påverkad att jag ändå bara kan dricka cola. Och ha ont i halsen och dricka cola kan jag ju lika gärna göra hemma. Vilken oändlig diskussion.

Nu tänker jag helt enkelt gå in i huset och än en gång leta upp något att stoppa i min mage. Sedan ska jag kolla thaiboxningen och helatiden gå och drömma mig 50 mil bort.charmerande

Charmerande.
Jag tänke skriva ...


Hemma ännu en dag. Dag 3 för att vara exakt. Hemma från sture, aka. Emo-skolan.
Men idag känner jag inte för att skriva om skolan.
Känner för att skriva men vet inte vad jag vill skriva om.
Eller egentligen vet jag vad jag hade velat skriva om, men då skulle bara en ynka person få läsa det jag skrev. Och det funkar ju sådär när det är en blogg vem som helst kan läsa.

Min prinsessa ligger och sover jämte mig. Ibland undrar jag vad hon drömmer om. Kanske hon tänker som en människa, fast på kattspråk. Drömmer om mat? Leksaker? Kanske en snygg hankatt att förlora sin oskuld med? Vad vet jag?

Jag fryser och just nu hade jag helst av allt krypit ner i sängen med någon jag har känslor för och bara vilat. <sovit en stund, och fått vakna upp någon timme senare och morna mig medans en person jag har känslor för ligger jämte och får mig att skratta. Men nu har jag inte någon jag har känslor för tillgänglig så jag får antagligen klara mig med min kise.
Vill egentligen inte gå och sova nu, men är så trött att jag inte vet vad jag annars ska göra.Finns du där ute?


Jag saknar dina sms.
Jag saknar din närvaro.
Jag saknar att sakna dig.
Jag saknar att älska dig.
Jag saknar att veta att du känner för mig.
Jag saknar att träffa dig.
Jag saknar att du är min.
Jag saknar DIG.
Andra dagen i skolan


Hej!
Ja vad ska man säga. Andra dagen förbi. Hur var den då? Fylld med zombies och spindlar?
Nä inte direkt. Idag har mot alla odds varit en super trevlig dag och jag har insett att jag trivs med många av kandidaterna till den nya klassen. Om jag fick välja själv vilka som jag hamnar i klassen med så skulle det bli den bästa klassen genom tiderna.
Men nu får jag ju inte det, så antagligen blir det bara att hålla tummarna för att jag kommer med dom trevliga tjejerna och killarna jag börjat tycka om.

Efter en dag mellan 12.30 - 15.30 med team building så stack jag till sture med John och Challe och hämtade busskort. Sen till stan, hämtade ut 2 nya piercingar hos anders. Vidare till inner city där jag mötte upp mamma och sedan in på 3.
Mens vi väntade på en ledig tre:are så lyssnade jag lita halft på musiken som spelades. Utan någon förvarning kom en av mina favorit slipknot låtar. INNE PÅ TRE BUTIKEN?! Jag vart chockad men glad. Det gjorde mitt glada humör om möjligt ännu bättre. Jag fick även en ny telefon som jag nu tror jag kommer trivas med. En mini xperia med tangentbord, så jag slipper touchen. As kalas, inte en krona dyrare än de gamla abonemanget. Super lycklig är jag.Under sommaren

Under sommarlovet 10 har jag;


(x) Druckit alkohol
(x) Varit full
( ) Däckat
( ) Snusat
(x) Varit på fest
( ) Fått minneslucka
(x) Varit kär
(x) Älskat någon
( ) Fått ett sugmärke
( ) Gjort ett sugmärke
(x) Fått ett bitmärke
(x) Gjort ett bitmärke
(x) Kysst en främling

( ) Strulat med någon av samma kön
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(x) Sovit i samma säng som någon av motsatt kön
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Vaknat av att du gråter
( ) Skrikit ord som hora och slampa till någon
(x) Slagit någon på skoj
(x) Blivit slagen på skoj
(x) Lärt känna över 10 stycken nya människor
(x) Haft sex
( ) Varit på solsemester
( ) Badat i sjön
(x) Gjort något olagligt
(x) Sett en hel fotbollsmatch
(x) Inte sovit på en hel natt
(x) Varit på sjukhuset
(x) Sovit i över 12 timmar
( ) Sett en film mer än 10 gånger 
(x) Tagit någon på asset
( ) Velat dö
(x) Kysst någon utav samma kön
(x) Åkt buss i över 10 timmar - inte i sträck men det står det ju inget om
(x) Varit ute en hel natt
( ) Blivit tagen av polisen
(x) Haft filmkväll
(x) Svikit en vän - jessika när jag sover kvar på nån fest, haha
(x) Varit sjukInga piercingar


Idag började allvaret. Min första dag på gymnasiet. Jag borde varit nervös, rädd och allt annat man ska vara. Men jag kände att på Sture behövdes inte det. Där finns inte en människa jag behöver vara nervös inför eftersom där mer eller mer bara går emos och udda människor. Haha.

Nä men konstigt nog kände jag mig inte det minsta obekväm. Möjligen en aning vilse, men det tror jag alla var. Rundturen vi hade var mer förvirrande en hjälpande och bunten av papper sa mig ingenting. Men annars verkade det chill.

Eller nej, man får inte ha piercingar vid matlagningen eller serveringen av hygieniska själ. Om jag har en ring i läppen gör väll inte det maten smuitsig ? Det är ju inte precis så att jag skall gosa ner mitt ansikte i en paj? Eller slicka på en räka? Kanske doppa örat i lite sås? Idioter.Home sweet home?


Halmstad. Eller Danmark som dom kära stockholmarna kallar det. I vilket fall är det här jag befinner mig nu. Jag har haft en underbar vecka i Stockholm trots vissa  missöden. Jag hade en perfekt avslutning och nu känner jag mig redo för gymnasiet. Eller ja, så redo jag kan bli.

Jag känner inte att jag vill skriva om allt här denna gången, men det har vart kanon. Tack alla!Stockholm


Jag sitter hos johanna och stavar antagligen massor av fel på detta eftersom jag inte tittar vad jag skriver utan bara på tangenterna.
Känns kul. Men i alla fall så har jag träffat Emelie med Johanna idag vilket var super trevligt. Längesen som fasiken man träffade emelie. Imorgon ska jag till robin och sova där och sen... Får vi se.

jag trivs i alla fall superbra, och vill flytta hit, som varje gång jag kommer hit. Men antagligen blir det nog inte så denna gången helöler. Men men.

Nu ska jag vara social istället och jag saknar inte er i halmstad.
Eller okej, mina tjejer och killar såklart. men ändå. haha
30 minuter kvar


Nu sitter jag här. Vaknade klockan 15 med min lilla ängel jämte mig. Pussa henne godmorgon och gick upp och tog lite lunch. Nu har jag packat det mesta och letar efter en väska att lägga allt i. Min plattång tar ju upp hur mycket plats som helst. om 30 minuter avgår bilen från Gullbrandstorp mot ängelholm.
Gud vad jag är förväntansfull, det ska bli så underbart att komma till stockholm och träffa alla. Även om jag nu kommit på att jag gärna sagt hej till mitt ex med, som inte är hemma, så ska det bli de bästa på hela sommaren. Typ. Haha.

29 minuter kvar.
Jag måste hitta en väska.
Mamma får hjälpa mig.

Sluta skriv då?

Ja.

Puss på er alla!That look.

Mittbena och fett hår är fint. Toppen på det hela är nästan sen oemotståndliga minen.

Nu ska jag lägga mig och fantisera ihop en sexig histora att drömma om. Natti.
OM


Om du hade sett mina tankar hade du blivit rädd
Du hade blivit chockad och flytt
Det som ingen ser mer än jag
Skulle skrämma den tuffaste man långt långt bort
Du skulle inte klara av det och du skulle inte vilja höra
Ändå vill jag mer än något annat berätta för dig allt som går fram och tillbaka här
Jag har lust att skriva ner det
Men jag vill inte att det ska finnas bevis för det jag tänker
Om någon skulle fråga om det är såhär jag känner
Skulle jag neka det utan problem
Jag skulle ljuga dig rakt upp i ansiktet
Och du skulle inte ha en aning om det
Du kanske skulle tro jag ljuger nu om du läser detta
Men du kommer aldrig veta om det är dig jag pratar om
Du kommer inte förstå
Och det bästa
Jag nekar varje gång jag frågar mig själv om det är sant
Jag ljuger för mig själv
Jag står i spegeln och ser mig själv i ögonen
Jag säger det högt för att få det låta som sanningen
En vacker dag kommer jag tro att det är så det är
Jag ska bara säga det tillräckligt många gångerÄr jag avundsjuk?


Sitter här och försöker uppdatera mig med den informationen jag missat under tysklands resan.
Hittade någon som blivit tillsammans med någon och någon som firade x antal månader, någon som var kär och lite annat sådant.
Och när jag sitter och läser hur lyckliga, kära och bra alla har det blir jag avundsjuk. Japp jag erkänner det för gud och alla människor, jag blir avundsjuk. Jag blir avundsjuk att andra lyckas vara lyckliga och inte jag. (På just den biten). Jag är lycklig, det är inte det jag menar. Bara syftar på just kärleksbiten nu. Det känns som att alla är lyckliga där.
Frida har sin max.
Michelle sin timmy.
Matilda sin fidde.
Hälften av alla mina vänner på FB verkar ha lyckliga förhållanden.
Och om dom inte har det verkar dom vara lyckliga med att vara singlar.

Jag kanske gnäller lite mycket, men kom då ihåg att detta är min blogg där jag skriver om det jag vill, och vill du inte läsa om mitt gnäll så skit i att läs.

Tillbaka till ämnet.

Jo, jag känner mig verkligen misslyckad där. Känns som att jag inte är gjord för att ha ett lyckligt kärleks liv. Känns som jag misslyckats med alla mina förhållanden och "på G" killar. Känns bara som sagt som att gud inte vill ha mig i ett förhållande. Men jag vill. Jag avundas dom tjejerna som har en pojkvän som dom alltid kan ringa. Som dom vet älskar dom. En kille som säger att dom är vackra trots dom känner sig hemska. Som ger dom den bekräftelse alla söker. Och den kärlek vi alla vill ha. Ibland blir jag så upprörd när jag ser tjejer som får allt och lite till av sina killar men ändå inte förstår hur lyckligt lottade dom är.
När jag sedan tänker på det igen, har jag någonsin gjort det i något av mina förhållanden? Nej det har jag inte. En erfarenhet jag absolut ska ha med mig till min nästa.

Min nästa pojkvän ska få all uppskattning i världen, och han ska få höra varje dag hur lycklig jag är med honom. Han ska aldrig behöva ta skit som han inte förtjänar. Och jag ska fan lyckas med det förhållandet.
Ska bara hitta någon kille med... (Juste den lilla detaljen...)
Det roliga är att enligt min tidigare statistik på killar ska jag antingen ha en pojkvän 2 veckor in när skolan börjat eller så kommer jag inte ha någon alls för ens vid februari 2011.

Hoppas innerligt ett under sker, för jag känner mig verkligen i rätt stadie i mitt liv för att ha en pojkvän. Eller kanske flickvän? Ja jag skämtade. Och nu inser jag att jag helt spårat ur detta inlägget. Det skulle bli ett kort inlägg om hur avundsjuk jag var och nu har jag precis haft världens utläggning med mig själv om att jag vill ha någon där. Han. Haha, känns rätt patetiskt att jag faktiskt tänker klicka på publicera knappen snart. Usch fy och blä för sånna här inlägg.

Nu går jag och städar undan mina nya saker istället.Efter en resa till tyskland


Hej!

Nu är jag tillbaka i vackra sverige efter en liten weekend i tyskland. Åkte i torsdags morse och efter 6 timmars illamående bilfärd var vi framme i en liten stad som heter Bad Oldersloe. Vi käkade och gick och la oss. I Fredags tog jag och familjen tåget till Hanburg för shopping. Och jag säger då det... Jag har ALDRIG i mitt liv handlat såhär mycket på en gång.

 • AC/DC linne
 • Svart linne med spets på sidorna
 • Gulguldig bikini överdel
 • Svart guldig underdel
 • Guldig bikini överdel
 • Trosor
 • Kofta
 • Leopard linne
 • Lepoard handklovar
 • (matchande) leopard trosor
 • Sneakers
 • Färglinser
 • Handväska
 • Beachbag
 • Fest linne med pärlor
 • I <3 my style linne
 • Present till matilda (grattis!)
 • Tandborste
 • Plånbok
Tror jag fick med allt där, men kan ha missat något. Haha som sagt nästan en ny garderob.
På lördag åkte vi i alla fall hem och sen igårkväll, en timme efter vi kommit hem, så var det dags att fira Matildas 16årsdag. Så det blev ett litet partaj där. Dock somnade jag tidigt eftersom jag vart så trött. Men det var trevligt ändå måste jag säga.

Nu skulle jag egentligen åkt till stockholm idag klockan 11.00 men det orkade jag inte. Så igår bokade jag istället flyg måndag kväll. Så imorgon kväll beger jag mig till ÄLSKADE stockholm för att träffa alla underbara människor där.

Har förresten inga bilder från tyskland men men så är det. Kommer inte ha några från stockholm heller eftersom jag inte har en kamera. Busigt.

Puss!??? ????? ?? ???


I don't wanna stand beside you
I don't wanna try and feel the pain of going through
Til the death you'll see this through
Cold sweats, hallucinations
I wanna scream to show the hell I'm going through
The addiction's taking you

Can you see me through bloodshot eyes (shot eyes)

Should I fight for What is right or let it die
Now I'm choking on force-fed lies
Do I fight or let it die

Chorus

I will fight, one more fight
Don't break down in front of me
I will fight, will you fight
I am not the enemy
I will try one last time
Are you listening to me
I will fight, the last fight
I am not your enemy

Everyone is sick of caring

No silver lining on the cloud that covers you
Let it pour and soak you through
No hope just desperation
So sit and wait for death
And pray it takes you soon
The addiction's taking you

Can you see me through bloodshot eyes (shot eyes)

Should I fight for what is right or let it die
Now I'm choking on force fed lies
Do I fight or let it die

Chorus

I will fight, one more fight
Don't break down in front of me
I will fight, will you fight
I am not the enemy
I will fight one last time
Are you listening to me
I will fight, the last fight

I am not your enemyCan you see me through bloodshot eyes

Should I fight another night or let it die
Now I'm choking on every lie
Do I fight or let it die

Chorus

I will fight, one more fight
Don't break down in front of me
I will fight, will you fight
I am not the enemy
I will fight one last time
Are you listening to me
I will fight, the last fight
I am not your enemy

I am not your, not your enemy!Det kommer att bli ett fullt slut på sommaren


Hej hopp!

Idag är det onsdag och för min del innebär det packa.
Jag ska packa inför tyskland. Och stockholm.
När jag kommer hem från tyskland på lördag eftermiddag blir det till att ladda omn direkt för att fira matilda på lördag kväll. På söndag förmiddag tar jag tåget till stockholm. (Bakis på tåget?!) Haha.

Så ja, från och med nu kommer uppdateringen bli väääääldigt gles. I stockholm stannar jag på obestämd tid. Känns bra att kunna stanna hur länge jag känner för.

Egentligen har jag inget att säga nu mer än att jag hade gillat ett besök av en viss herre innan jag åkte. Men så kommer det inte bli så jag kan ju drömma vidare om det.

Dags för lunch. Puss.Test för att jag är uttråkad


Skulle

1. Skulle
du vilja vara längre? Kanske 5cm till skulle vara kul


2. Skulle du vilja väga mer?
Nej 5 cm längre och 2 kg mindre än nu hade vart perfekt

3.Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Om det var en av dom jag tycker om ja, om det var någon random från typ westlife så nej?

4. Skulle du vilja dricka dig full nu?
Skulle kännas rätt gott.


10 KAN

1. Kan du röra på öronen?
Om resten av ansiktet också får röra sig då.

2. Kan du slicka dig på näsan?
Med lite vilja kan jag allt


3. Kan du kolla i kors med ögonen? Jadå

4. Kan dina föräldrar lita på dig?
För det mesta

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Nja, när jag sover pratar jag oftast i sömnen, och de kommer väll ett eller annat ord då och då hela tiden så vet inte haha.

6. Kan du vara på en fest utan att dricka? Ja, jag behöver inte alkohol för att ha kul.

7. Kan dina vänner lita på dig?
Ja de kan dom.

8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln ? Har gjort det en gång så varför inte igen? Haha.

9. Kan du åka slalom? Jag kan i alla fall åka störtlopp...


10. Kan du låta bli att spendera pengar i an affär om du har pengar? Ja absolut.

14 HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja de har jag.

2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
Ja nån gång om året kan man tvinga dom att säga det.

3. Har du syskon? Tyvärr

4. Har dina föräldrar ljugit för dig?
Ja

5. Har du varit full den här månaden? Ny månad sen 1 dag så nej.

6. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Kanske

7. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Faktiskt ja

8. Har du pussat någon som är 4 år äldre? Yes

9. Har du haft sex med någon som är 4 år äldre?

10. Har du haft ett förhållande med någon som är 4 år äldre?

11. Har du blivigt påkommen när du haft sex, om du har haft det? Haha, det är lite av en vana att bli påkommen numera.

12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Nej.

13. Har du haft sex med mer än 3 personer? Inte på samma gång, haha. Men en åt gången ja.

14. Har du ljugit på någon fråga än? Nej, men kanske svarat med tolkningsbara svar.

VEM

1. Vem är dina bästa vänner?
Mina flickor och pojkar

2. Vem älskar du?
Låter som man bara får lov att älska en person. Men det finns en del jag älskar.

3. Vem hatar du? Hata... Inte många jag verkligen hatar, men visst finns det någon.

4. Vem vill du bli full med? Någon som jag vet kan ta hand om mig ifall något händer.

5. Vem är den bästa artisten? Vilka* Och många.

6. Vem pratade du senast i telefon med? Någon som ringde om annonserna på kattungana.

7. Vem kramade du senast? Antagligen Big tror jag. Eller mamma. NÄ, big måste de vart.

8. Vem är snyggast i världen? Man blir inte snygg utan en bra personlighet. Så antagligen måste det vara någon jag känner då. Så jag vet nog inte då.

9. Vem skulle du ge 1 miljon om du var tvungen att ge bort de? Mamma och pappa för då skulle jag få ta mest del utav det, haha.

10. Vem är snällast i världen? Antagligen någon som gör något fint för välgörenheten. Någon som tänker på andra mer än sig själv.

11. Vem såg dig gråta senast? Ett av mina ex tror jag eftersom jag helst gråter i min ensamhet när jag är ledsen.

12. Vem vill du prata med? Min farmor, hade velat berätta så mycket för henne...


13. Vem sov du senast med? Katten? Och annars en vän som lånade ut sin säng till mig.

14. Vem såg du senast full? Big.

15. Vem vet allt om dig? Exakt allt vet ju ingen. Men den som vet mest är nog Michelle och Miche.

16. Vem kysste du senast?
En väldigt vacker man.

17. Vem messade du senast?
Anders Phil


18. Vem kan berätta allt för dig? Det skulle nog många kunna göra.

19. Vem kan du berätta allt för? Kan kan jag till en del, men vill jag?

20. Vem skulle du vilja träffa nu? Min dröm kille
NY design


Sådär.
Nu har jag suttit någon timme och fipplat med en ny mycket enklare design. Känner att min blogg är till för mig själv och jag bryr mig inte längre om 1 eller 300 läser den. Därför vill jag ha en design som är lika enkel som bloggen. Den ska inte vara snygg eller proffsig. Den ska vara gjord av en amatör på en timme. Thats it.

Så är det.Inlägg skrivet 2009

Hallu!


Denna dagen är en måndag. Det är måndagen den 22 september. Det var skola idag. Vi hade engelska med en vikarie som hette Jenny. Jag, Ida och Maddis jobbade tillsammans med dagens arbete. Eller ja. Först var det bara jag och Maddis men sen kom Ida och gjorde denna dagen till en historisk dag. Hon skrev nämligen av MIG! Detta har då aldrig på mina 14 år 9 månader och 4 dagar hänt så det är fantastiskt. Vi blev i alla fall klara med det vi skulle och så ropade jag:

•-         Vi är klara, vi är klara, vi är klara, vi är klara, vi är klara...

Så höll jag på tills hon kom och tittade och sa att vi skulle göra en annan sak. När vi hade gjort klart den (för det var en lätt sak) så ropade jag åter igen:

•-         Vi är klara, vi är klara, hallå vi är klara, vi är klara...

Hon kom igen och efter ett suck gav hon oss ännu en uppgift. Vi blev tjuriga och struntade i det. Sen efter det hade vi svenska. Vi snackade om "boken om mig" och efter det jobbade vi lite. Vi hade mentorstid, och jag, Ida och Maddis satt och petade på varandra så vi skrek och Margareta fick anfall på oss. Lite kul.

Efter en trevlig lunch som bestod av curry korv och ris så hade vi NO med. Gissa? KENT! Jag, Ida, Maddis och Sandra jobbade i ett grupprum och slapp på detta vis Kents andedräkt nästan hela lektionen.

Jag kunde ju då som vanligt inte låta bli att retas när han kom in så jag satte ju igång en diskussion. Sedan utan att han märkte det snodde jag 2 pennor som låg i hans bröstficka.

När han då kom på det så fick han ena tillbaka men den andra la jag i bakfickan. Elak som jag är gav jag inte tillbaka pennan för ens han gick med på att byta sin dyra bläckpenna mot en ny blyertspenna som jag behövde.

Efter bytet gick vi och hade idrott. Vi lekte lekar, typ kinesiska muren och någon annan meningslös lek som Magnus fick depressions ångest efter att ha haft. Jag ville ju inte göra som han sa och alla andra staplade sina madrasser på en hög med några offer underst.

Han var ju förbannad och efter det slutade vi.

Jag och Ida traskade in till stan. På vägen fick vi syn på ett smaskigt äpple träd. Mums tänkte jag. mums tänkte Ida.

Så vi beslutade oss att försöka få ner varsitt äpple. Efter en liten hoppande uppvisning så fick vi ner 2 små äpple. Vi fortsatte färden.

Efter ca 15 meter hittade vi ett ännu finare träd med äpplen. Och såklart ville vi ha ett nytt.

•-         Undra om jag har något som kan gå sönder i min väska, sa jag fundersamt.

efter några sekunders funderande kom jag fram till att det hade jag inte. Så jag skickade upp väskan rakt upp i trädet.

BANG!

Och sedan kom väskan i 1000 km/h nerfarande och efter det 3 jätte fina äpplen. Lyckat förslag. (det var en jävla tur att jag inte blev träffad av väskan eller äpplena, för då hade inte jag vart lika glad nu.)

Sen efter det gick vi in och käkade pasta på Pasta huset. Jammi, säger jag bara.

Vi kollade lite på H&M och sedan gick vi inom Telia.

Och vem träffar jag där just när vi ska gå om inte... Babbarna. Jag har inte berättat en om när babbarna kom så jag ska göra det nu.

Det var förra väckan och jag var hemma själv. Jag satt och kollade tv och så ringde det på dörren. Jag öppnade och där stod 2 män i kanske 27 års åldern. Dom började snacka engelska vilket jag inte var beredd på så jag fattade inget.

Efter att jag bett dom ta det en gång till fattade jag att dom undrade om vi hade något rum att hyra ut.

Jag sa att vi inte hade det och dom började fråga vad jag gjorde och massa. Men jag fick tillslut iväg dom.

Jag tyckte detta var lite obehagligt och ringde pappa. Han sa att jag skulle bara kolla så dom stack. Det gjorde dom, trodde jag.

Jag ringde Peter och skulle fråga om en sak så ringde det på dörren igen. Och vem var det? Svårt att gissa, juste babbarna.

Så sa dom typ förlåt att vi stör igen och sånt. Dom ville ha tele numret hem. Jag visste inte vad jag skulle göra och ville bara få iväg dom så dum som jag är gav jag dom numret. Dom frågade vad min pappa hette och vad jag hette och om jag hade mobil, men det numret fick dom inte. Sen stack dom och jag tyckte det var jävligt obehagligt.

Men tillbaka till Telia.

Så träffade jag dom där. Dom kände igen mig hälsade och frågade hur jag mådde, jodå jag mådde bra. Och sen så sa dom att dom hade vart vid mitt hus idag och knackat på men ingen var hemma. Jag sa att det var för att alla jobbade kanske och sedan började dom fråga nått mer, men Ida räddade mig och jag fick bara säga att jag skulle gå.

Så vi gick.

Vi gick och kollade på en jacka till mig, en fin hittade vi. Sedan gick vi snabbis till Kicks och sedan in på apoteket.

Väl inne på apoteket lämnade Ida mig för sin träning och jag gick hem.

Nu hemma så sitter jag och väntar på att vi ska in till stan igen. Mamma och pappa firar nämligen 18 gifta år.

Grattis!

Så vi ska in på Harrys och käka. Kycklingvingar kommer det bli för min del. Fan vad det är gott. Det är typ det godaste jag vet. Harrys kycklingvingar!

Men alla får ha det så bra.


v. 45 längtar jag till... Ida vet varför

 

Detta inlägget är kopierat rakt av... Men lite roligt ! Va tycks liksom haha?
Doftljus


God kväll allihopa.

Nu sitter jag här i mitt lilla hus i Gullbrandstrop och ska nog snart sova.
Kvällen har jag tillbringat hemma, med min familj. Istället för att vara på Rix FM och se dåliga band.
Vi har spelat poker och jag har målat naglarna. Jag kom 2a och nu har jag precis borstat tänderna ordentligt och länge. Ska nog fasiken borsta dom lite till sen bara för att det är så himla mysigt att stå och borsta tänderna och filosofera.

Just nu sitter jag också och filosoferar i min ensamhet. Har tänt doftljus som jag köpte på Ikea tidigare i veckan. Dom doftar vanilj och kanel och de känns som en trygg doft. Känner mig avslappnad i kroppen nu. Jag får skriva av mig, precis som att jag pratar med. Sitter och har min lilla älskling i knäet som tittar på mig med sina bruna stora ögon och ber om att bli klappad. Hon bryr sig minsann inte om mitt hår inte ser så bra ut. Eller om jag har nån finne i ansiktet. Hon bryr sig inte heller om att jag sitter i en stor tshirt som ser dum ut på mig. Eller om att jag är blek som ett lik. Hon tittar på mig som om hon älskade mig i alla fall. Hennes lugna spinnande känns bra. Mustasch ganska tyst i bakgrunden gör det hela perfekt.
Nästan.
Det ända som saknas nu är att ha någon att gå och lägga sig hos när jag myst färdigt. Att ha en pojkvän som låg och väntade på mig i sängen. La sin arm omkring mig och kysste mig på axeln. Gav mig samma blick som katten, blicken som sa att han älskade mig lika mycket även om jag såg för jävlig ut. Även om jag hade en äcklig finne eller såg alldeles för lustig ut i håret. Den blicken man inte kan ta fel på.

Usch vad jag har närhetsbehov. Känner själv hur mycket det är. Jag brukar inte känna såhär, men har gjort det mer och mer dom senaste månaderna. Just nu känns det som att det är det ända som gör att mitt liv inte är "perfekt". Men ingen har ett perfekt liv så varför skulle jag förtjäna det?

Kanske för att efter allt jag gått igenom så förtjänar jag att äntligen kunna slå mig till ro och bara njuta av allt. Utan dom sömnlösa nätterna. Tårarna som bara rinner. Paniken. Ångesten. Frågorna. Ja allt. Men det är bara en tanke. Antagligen förtjänar jag inget speciellt. Ett medelbra liv, men lite problem, lite sorger, lite ensamhet men ändå medel bra. Helt enkelt har jag ett medel bra liv. Jag har medel många vänner, jag ser medel bra ut, jag har en medel kropp, medel hår, är medel duktig i skolan... Ja? What else.

Jag tror jag ska filosofera vidare om min prins som skall komma till mig en dag. Han ska komma och hålla om mig, kyssa mig på pannan, titta mig i ögonen med blicken som säger det han snart öppnar sin mun för att säga. Han ska säga orden jag väntat på. Kyssa mina läppar och sen ska han älska mig. Massor, mer och i mängder.

Slut filosoferat in public. NU blir det natt filosofera i sängen.Mustasch

..
It's a long way back when you're down down down down
It's a long way back when you're down down down down..
"Det ska vara in black på sista ju !"
"... JAJA... "

http://tebeel.files.wordpress.com/2009/09/mustasch-collagelogo.jpgVilken utmärkt helg!


Har inte blivit av att jag bloggat eftersom att jag varit lite upptagen. Därför tänker jag bara rabbla vad jag spenderat min helg med. Mysigt va? Haha.
Nämen i fredags började det med en liten fest hos Elliot, Kims pojkvän, med Jessika, Matilda, Kim och ett gäng killar. Vid typ halv 12 tog Jag, Matilda o Jessika bussen till stan och gick till en annan fest vid stationen. (OMG, den lägenheten var det finaste jag sett i mitt liv typ! Hyran låg på 14.000 i månaden... så ni kan ju räkna själva.). Hos adam var det en del trevligt folk inkl. Kära Becka! Där hade vi trevligt och tog ett glas rosé tills 01.30 då jag sprang till bussen och åkte mig hem till Big. Sov där efter en sen kväll och åkte sedan hem för att sova.
Hela gårdagen spenderades i sängen tillsammans med min älskade prinsessa Sidney.
Vid 18.30 åkte jag med min familj in till Bulls i stan och käkade. Tog sedan bussen hem till Frida där "Timmy -gänget" befann sig och tog en glass. Nån timme senare tog jag bussen tillbaka till stan och mötte Jonas, Jesper, Alle, Alle och... en till haha, vars namn jag inte kan komma ihåg. Vi gick till Mustasch. Under konserten tappade jag bort dom och var långt fram med massa främmande galningar. Men de flesta tog hänsyn till att jag var tjej på 160. Så hade 3 olika "beskyddare" under kvällen som höll borta folk som knuffades och sånt. Kändes bra. När en av dom började kyss mig på halsen började jag dock röra mig bortåt. Jag var ju inte precis ute efter något sånt där, jag var där för musiken haha. Men det var grymt.
Efter en bra kväll kom problemet... Sängplats. Bussen gick inte för ens om 2 timmar och mitt kvar varande sällskap alle och alle var ju tvugna att åka hem dom med. Så efter 35 svordommar och 5897 samtal så hittade jag sovplats hos ett Ex. Men det var trevligt det med.

Så nu äntligen är jag hemma, satt på mig en mys tröja och bara sitter och tänker på helgen.
Det har varit en utmärkt helg.


igen.»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!