Tre kan ta sig i röven

God morgon, eller lunch skulle jag vilja säga eftersom att jag har varit vaken sedan klockan 10.00. Nu har jag nyss kommit hem från stan, hann inte blogga innan.

Gissa om jag var trött när klockan ringde klockan 10.00 idag? Som ni vet så somnade jag inte för ens sent sent. Sovit ca 5 timmar. Men men, jag åkte in med pappa till stan trött som ett as och klädd som en uteliggare. Jag tog en liten helg sol och sedan gick jag in till tre för att lämna in min telefon som efter 2:a lagningen fortfarande inte funkar. GOTT!

Jag kommer in på tre och ser att "min knutte" som brukar ta emot mig är upptagen så en annan bitterfit*a betjänar mig istället. Kärringen säger att vi ska skicka in telen igen och om den inte funkar denna gången heller får jag en ny. YEY! Efter att jag köpte en ny tele för att min gamla dampade så får jag en ny som funkar om möjligt ännu sämre än den gamla. GOTT! Borde fan få rabatt för att jag tvingas åka in till stan och lämna in den förbannade telen hela tiden. *Stor SUCK*

Anyway så kommer Jacob hit om några timmar så ska han få utforska mitt stökiga hus och hälsa på mina föräldrar. Sen förhoppningsvis så hittar vi en nice fest att dra till ikväll. Hade vart underbart.

Nej nu får jag hoppa in i duschen om jag inte vill se ut som ett mumintroll när han kommer. CU.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ed/Wiki_Eurovision_Heart_(Infobox).svg/259px-Wiki_Eurovision_Heart_(Infobox).svg.png
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!