sOOOlig sÖÖndag i april

Har legat / suttit ute i solen i åtminstone en timme nu. Härligt! Blåser nästan ingenting och solen lyser gott. Fick ett samtal av en arbetande på Katthemmet mens jag låg ute i solen. Så efter att jag ringt några av mina kära vänner och försäkrat mig om att dom kan hjälpa mig passa en ny katt + kattungar under näst nästa helg, när jag är i stockholm så ringde jag tillbaka till Lotta på kattfoten och sa ja.

Så någon gång nu, antagligen i morgon, kommer en ny dräktig katt hit som kommer föda kattungar denna veckan. Förstår ni?! Mitt hus kommer om några veckor krylla av kattungar som är över allt och ingen stans. Om jag har tur fastnar jag för en eller två söta katter som jag sedan i så fall ska behålla. Great va?!

Nej nu ska jag ut i solen och njuta igen. Får se hur kvällen blir. Vi höres. CU.

http://i117.photobucket.com/albums/o58/majsilojsan/_tre.jpgModedrottningarna

OMG vad söt kattunge ^^ haft en bra dag?

2010-04-25 | 19:16:10 | http://fashionqueens.blogg.se/
Sagha

godnatt sov gott:) Hoppas du haft en bra dag och att du får en bra dag imorgon:)

2010-04-25 | 23:46:19 | http://ibeliveinyou.blogg.se/
DANIELLA

Tack så mycket! :D

2010-04-26 | 13:43:56 | http://daniiellas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!