Söndag.... YES!... No...!!!

God morgon!

Nyvaken och fin som alltid (,håret åt alla håll och kanter och när man ser ansiktet i spegeln vill man bara dra något över så man slipper se det). Men jag har sovit ganska gott må jag säga och haft skumma drömmar. Drömmarna har varit såpass konstiga att jag orkar inte berätta, haha.
Vad jag ska göra idag är en spännande fråga. Jag lovade mig själv igår att jag åtminstone göra klart engelskan som vi har tills imorgon bitti. Och OM jag orkar får jag kanske börja på So:n. Eftersom den ska vara klar tills på tisdag. Men vi får se hur det blir vet inte vad jag orkar och känner för riktigt. Vill jag inte göra SO;n kan jag ju alltid plugga evolution som prov kommer på, på torsdag. Eller skriva spanska som ska vara inne på onsdag... *SUCK*

Ska in sen när jag blir hungrig och ta lite "frukost". Snarare lunch... Kinamat! *big love*

http://nojesguiden.files.wordpress.com/2008/02/20080207436.jpg

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!