Solen skiner in genom fönstret

Klockan ringde 07.00 och jag beslutade mig för att snooza. Jag lät alarmet gå igång 5 gånger innan jag tillslut ringde in till mamma för att försäkra mig om att hon körde mig till skolan idag. Det gjorde hon. Så nu har jag nyligen fixat mig lite halft, tagit på mig mjukbrallor och ett linne, eller rättare sagt 2 eftersom dom båda är vita och halv genomskinliga.

I skolan idag ska vi ha engelska, matte/no och idrott. Kul... Eller ja, idrott brukar vara ganska kul men i övrigt, nej. Vi kommer även få reda på när nationella är. Inte kul någonstans. Så antagligen, jag säger antagligen... Så kommer det sluta med att jag sitter och pluggar matte i eftermiddag.
Det är ju sådär lagom kul också eftersom att vår matte lärare Christian sänkte mig från Mvg till Vg+ i höstas i matte. Det gjorde han med orden "om du får mvg på nationella tvivlar jag inte en sekund på att höja dig igen". Man har ju inte sådär lite lagom press på sig då? *suck suck*

http://www.stephenrahn.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/blackboard_math.gif

Ska hålla tummarna för att mitt morgon halsont försvinner och vädret håller sig fint i eftermiddag också för då vill jag gå ut och gå/jogga. Kanske köra lite styrka eller något för att inte sluta träna helt. Har för den delen fortfarande beslutsångest och är förvirrad över hur jag ska göra med gympan. Jag älskar ju gympa men jag är liksom inte välkommen mer efter hur jag har virrat runt, och allt. Funderar på att gå till gymnastikens hus och bara vara med och köra matta trots handlederna, köra det bästa friståendet jag kan och sedan... Får gymnastiken vara ett minne blott...
Jag vet inte, önskar bara jag inte hade haft min handledsskada. Tänk så jävla bra mitt liv hade vart då?!

Nej detta ska inte bli ett "emo"- inlägg. Nu åker jag till skolan istället. CU.Michelle

Sv. tack så jätte mkt :)

2010-04-12 | 10:35:20 | http://denlillafotografen.blogg.se/
rebecca

sv; japp (:

haft en bra dag?

2010-04-12 | 19:46:33 | http://lallabecca.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!