Shopping

Jag vaknade och fixade mig som alla andra kvinnor gör som ska iväg. Idag var planen att träffa Michelle och gå på stan och se om jag hittade något att ha på mig i helgen. Kom nyss på att jag inte hittade något vilket gör mig lite ledsen. Haha. Men men. I alla fall så kom jag till stan med en försenad buss och en Michelle. Vi letade lite och jag hittade lite spännande saker. Både före och efter mötet.

Jag har som alltid haft kul med Michelle och ikväll väntar en lugn kväll med kanske lite fixning av naglar och liknande. Ibland måste man faktiskt ha en me, myself and I - kväll.

Här blev dagen inköp då;

Team Sportia byxor - 199;-

Sweden bikini - 228;-

Läppglans - Mamma betalar, haha.

Det finns en liten roig historia om hur jag hittade min bikini. Jo vi var inne på Cubus efter mötet med mamma för mamma skulle köpa ett par tröjor och jeans. Vi kollade på tröjorna på ovanvåningen och så säger jag, "fan i sommar och till jul när vi ska utomlands ska jag fan ha en sweden bikini, så jävla tufft". Vi går ner på nedervåningen och det första jag ser är EN SWEDEN BIKINI! Det var bara ödet och när jag provade (okej jag fick byta upp överdelen till 40 men den var verkligen mega liten i storlek) så satt både över och underdel som en smäck. Det var bara guds vilja! Så jag var tvungen att köpa den! Första bikinin jag köpt på 2 år tror jag! Amazing!Nicklas

riktigt nice bikini . :D .. Du får ju lägga in en bild där du har den på dej me , :D

2010-04-01 | 23:40:05 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!