Nya skor YEY

Vart med mamma och Frida på skopunkten innan. Jag brukar ju inte precis köpa skor och sånt med har länge vart sugen på asterix skor och eftersom det var tag tre, betala för två och Frida köpte 2 par skor så var det ju bara ödet att jag skulle plocka dom och få dom "på köpet".
Fick dock ta dom i 37, skumt. Provade 39, dom såg ut som jag hade ankfötter och satt som jag vet inte vad. 38, gick men var typ 4 cm över vid tårna. Så 37 fick det bli. Jaja. Dom satt bra och kändes som något jag kan ha användning för i sommar (med tanke på att mina gröna är för varma, mina flipp flopp är trasiga och mina ballerina har jag skoskav av).Blir nog super bra till sommaren. Nu ska jag bara hitta ett par jeans shorts man kan ha i sommar med så är nog min sommar räddad. Ett sommarjobb hade ju inte vart fel heller btw.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!