Nu har nog det bästa kommitMin dag har varit nationellig, med andra ord hade vi nationella idag igen, fast som sagt tidigare i matte. Det gick skrämmande bra så jag antar att jag har massor av fel. Allt bara flöt på. Det är det som skrämmer mig eftersom det aldrig har hänt innan. Antar jag kommer få typ G på det och ha massor av fel, haha. Men men det gick utan större problem igenom i alla fall.

Efter det hade vi ca 1 timme No - Kemi där Christian pratade om det ena och det andra som jag inte förstod ett jota av. Men men, nationella i kemi om 2 veckor. Hej IG! Jaja, jag lär ju inte vara ensam i alla fall. Eftersom jag efter så många timmars skrivande hade en grym huvudvärk tog jag bussen hem från stan 12.00.
När jag satt på bussen blev jag riktigt jävla åksjuk. Fan inte okej! Men tillslut i sista sekunden kom jag hem och kunde andas stora andetag resten av gångbiten hem.

Hade tänkt träna idag och döda mina handleder en sista gång. Men eftersom jag inte sovit så bra, har huvudvärk och är helt slut är det nog inte det bästa. Har dessutom ledvärk från att ha skrivit så mycket i nationella så ska fråga snällt om jag får ta det nästa torsdag i stället.

tal om annat så är det så jävla mycket och lite som händer nu. Har så mycket att göra att jag inte ens orkar börja. Svenska sak, So, Engelska, No och språk. Dubbel No nu när jag tänker efter. Och sen på lördag ska jag träna och klippa mig, på tisdag ska jag till sture skolan och imorgon ska jag till SYV och prata med henne och om jag har tur ska jag fika med lilla jacob efter skolan. Vet inte när jag ska hinna något och när jag har tid över så orkar jag inte för jag är så trött. Vad gör man?
Jag försöker prioritera, men vet inte vad jag ska välja och funderar jag mer på det får jag bara ännu en sak att tänka på. Spännande...

CU.


ForHair.seMichaela

Tack så mycket!Ja jag är jävligt glad över att jag ska på Kiss, känns lite som ÄNTLIGEN

2010-04-22 | 14:15:18 | http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Denice<3

Heej heej<3 Jag heter Denice och jag tycker din blogg är jätte bra:) En fråga bara,hur gammal är du?<3 Kolla gärna in min blogg,jag har frågestund just nu:) Kram så länge/Denice<3

2010-04-22 | 16:45:34 | http://denicehedstrom.blogg.se/
Anonym

kul med nationella i kemi :D vi ska ha i biologi xd helt fucked up

2010-04-22 | 17:00:19 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!