När man bara blir lycklig av no reason - a reason

Varje gång jag loggar in på Facebook och in på min profil och ser Relationstatus: "Har ett förhållande med Jacob Högheten Heinsvig" blir jag lite extra glad. Det som saknas är bara Har världens bästa vänner: "*namnen på alla mina älskade vänner* ". Hade jag haft det också hade jag nästan loggat in på Facebook bara för att sitta och titta på hur bra jag har det i den genern. Jag har verkligen underbara vänner. Bäst är dom. Och som om inte det vore nog har jag också Jacob.

Vad hade jag gjort utan mina vänner och pojkvän? Ja, jag hade ju till att börjat med antagligen gått in i väggen. Jag hade nog sedan fått seriösa problem och slutat på någon anstalt på typ nordpolen. Men nu är inte fallt så och jag är lyckligt lottad. Ville bara berätta för er alla snälla, söta, underbara människor som känner sig det minsta lilla träffade att jag är glad att ni alla är dom ni är och att jag har fått äran att lära känna er.

Vad blödig och högtidlig jag låter. Men nu förstår förhoppningsvis i alla fall.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!