Jag orkar snart inte mer väntan

Alltså seriöst. Jag kommer inte orka vänta mer på sommar och sommarlov snart! Jag orkar inte med skolan och jag orkar inte med att vänta på att få lov. Jag orkar inte mer regn, mer kyla, mer kalla vindar. Jag orkar inte med sena bussar (vad nu det har med saken att göra) och jag orkar inte med att frysa längre. Jag förstår inte hur jag ska överleva fram tills sommaren.

Idag regnar det, kan vara därav denna depressionen kommer. Haha. Nej men jag är glad idag som jag skrev innan men just nu är jag hungrig och fryser. Jag har huvudvärk och är trött. Jag vet att ingen vill höra på gnäll men jag kan nog garantera att jag inte är ensam om att känna så över detta väder, och denna långa väntan.

Nej fan, nu ska jag ha mat och VARM choklad.Johanna

Jag skämtar inte! Hon gick i min klass! (TYVÄRR)

2010-04-04 | 15:02:38 | http://mariamichaelas.blogg.se/
S A R A

Fin blogg !

Hoppas du hade en bra påsk sötnos :)

Hur är det med dig då ? ;p

2010-04-04 | 15:40:02 | http://endastsaraa.blogg.se/
Johanna

Huhu ellerhur ;)

2010-04-04 | 15:52:45 | http://mariamichaelas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!