Im so fucked

God morgon 09.00.

Vad gör en halv sjuk Matilda uppe vid denna tiden då? Jo.. Halvsjuka Matilda tvingas åka in till stan och lämna in sin jävla telefon för fjärde gången nu. Lika bra att göra det nu då så den funkar igen, eller att jag åtminstone får en fungerande lånetelefon. Snörvlig och jävlig är jag idag. Och inget får jag äta... Haha. Får och får och inget och inget... Nej men eftersom jag vill att klänningen ska sitta perfekt ikväll (jag är sjuk men inget hindrar min valborg) så får jag inte äta så mycket idag så magen håller sig platt hela dagen. Ni vet när man vaknar på morgonen så är magen hel platt och allt är super snyggt, men under dagen när man äter så blir den större och större...? Precis. Så därför tog jag mig en actimel till frukost. Och tar en actimel sen till lunch. Om det verkligen behövs tar jag en K special bit också efter det.

Nej nu ska jag ringa och väcka Michelle som INTE ska få sova ut och sedan gå mot en tidigare buss än jag tänkt från början.

Btw: Jag ser ut som fan.
Btw 2: Jag var duktig och mobil bloggade igår.
Btw 3: Ska nog börja mobilblogga lite mer. Det var kul.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!