Ibland bara rinner det iväg

Tiden bara flyger iväg. Nu är klockan 16.35 och jag har just kommit hem efter att ha vaknat hos Jacob efter en tuff natt. Gått och tränat 2 timmar (Yes jag har träningsvärk i benen). Och sedan tagit bussen till stan och klippt mig.
Trodde det skulle bli jätte kort eftersom jag tyckte jag hade ganska slitna toppar. Men det är ca 4 cm kortare än innan vilket är bra.

Det blev ingen gästblogg heller men antingen idag eller senare så kommer en fantastisk gästblogg från en av mina kära vänner.

Ikväll ser det till 90% ut att bli en hemma kväll med kina mat och dator. Känner att det verkar som en bra ide trots att jag har nyklippt hår som jag gärna hade visat upp på en fest eller något. Men men, som det kan gå.

Ska göra mina "vardagliga rutiner" på datorn och sedan ska jag väll blogga igen, haha.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!