Hahahaha DAGENS ungdomar

Jag vet att jag inte är ensam om att tänka på det, kommentera det eller skriva om det. Men jag verkligen tycker det är så roligt vad lite alkohol på en fest kan göra. Jag menar detta med att alla hälsar på varandra, men träffar man personen på stan tittar man knappt på dom. Jag vet att de flesta har varit med om detta. Visst är det roligt!

Kommer man till en fest där men ser någon som man känner "lite" eller liksom tex som går i parallell klass som man aldrig pratar med eller hälsar på som helt plötsligt kommer personen fram; NEMEN HEEEEEEEEEJ! *kramar*. Det bästa är om det är någon man inte tycker om!
Men det som är så roligt är ju att man kan liksom inte bara stöta bort personen/personerna i fråga heller. Kommer någon fram, vare sig man tycker om dom eller ej, och dom kramar en så är det ju inte precis så att man kastar sig bort och bara "öööh talk to the hand bitch". Nej så är det ju inte.

Men jag kan verkligen inte sluta tycka det är kul när man då träffar nån sån person dagen efter? Veckan efter? Eller när som tex på bussen och personen inte ens låtsas om dig. Det är bara så roligt.

http://hem.passagen.se/lagerb/Fest.gif
SANDRA sandraisabellagoransson.blogg.se

fin blogg :)

SANDRA sandraisabellagoransson.blogg.se

allt bra med dig? =)

värmlands tjej

haha ja du det lät allt lustigt det får ja nog hålla mä om :)

2010-04-07 | 02:27:22 | http://mybloggnotyours.blogg.se/
nathalie & Amanda

Hej.

Kan inte neka till att bloggen var häftig.Prenumera gärna på min blogg.

2010-04-07 | 03:26:09 | http://happygirlz.blogg.se/
Daniel Vardakis Lembke

Bita i? (a)

2010-04-07 | 14:55:02 | http://aandd.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!