Färdig dansad

Dansat och klagat. Okej det är inte kul att dansa längre. Måste erkänna att dans inte är något för mig egentligen. Varken dans eller fristående... eller trampett. Matta kanske var min grej fram tills handlederna satte stopp. Det ända jag faktiskt kunde ha varit duktig på och kunnat säga " jag är bra på detta " till. Men nejdå då sabbades det av något annat.
Bara tänk hur duktig jag hade vart om 1 jag inte bröt armen, 2 inte bröt näsan 3 inte hade haft handledskadan/sjukdomen. Främst om jag inte hade haft handledskadan. Jag hade vart riktigt duktig. Fan ta den som gjort detta mot mig. Om jag skulle hitta någon vars fel det var att jag fått ha det som detta skulle jag plåga den personen sakta till döds. Sur jag blir.

Nu sitter jag och kollar på "Anna Anka söker assistent". Finns inget speciellt att säga om det. CU.

http://www.aquajorinda.se/Dansare.jpg


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!