Ett skratt och lite serious business

Hej alla kära och glada, IDA är tillbaka för att gästblogga!
Va blir samtalsämnet idag? Jag gissar på att ni vill ha er ett gott skratt och lite serious business. Vi börjar med det serious. Idag har jag varit på stan, och hittade massor med söta klänningar. Så min skolavslutningsklänning är köpt! WIHO, ja slipper vara ute i sista minuten. Så är du ute efter en vit klänning rekommenderar jag: Gina Tricot, Cassels (vila avdelningen), Lindex och Vero Moda.

Sen eftersom jag är lite speciell antar jag att jag får bjuda på mig själv. Jag gillar och dammsuga. Det är inget fel med det? Okej? Haha, men ja älskar lukten av när det är rent och fint och hur man hör när det rasslar genom dammsugarslangen för att de är smutsigt. Det är sant, jag är lite speciell.
Iallafall så städade jag skafferiet för ett tag sen (ja, jag kommer till saken snart) och hittade då gammal müsli. Tänkte inte mer på det utan dammsög istället skafferiet och satte tillbaka allt.
Så började ja fundera. Ska ja verkligen slänga den müslin? Tänk om spindlarna äter upp den i papperskorgen? AHA, säger ja då. Jag dammsuger upp den. Sagt och gjort häller ja ut 2dl müsli på golvet och lyssnar på ljudet när det rasslar igenom dammsugarslangen.
Dock slog det mig sen att vi har centraldammsugare och att alla spindlar sitter väl och tuggar på müslin i källaren. Jaja, där är jag endå aldrig.

Så müslin finns nu i källaren istället för i papperskorgen. Kalla mig onormal, kalla mig dum. Jag är inte riktigt som alla andra!
Jahaja, nu är detta inlägg slut. Hoppas ni hade en liten trevlig lässtund.

Puss&Kram
Ida Aspberg (müslikvinnan)
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!