En spännande natt va?

Igår stack jag som sagt till Mr. X nr 2, Den nya Mr.X som inte är så hemlig så vi ger honom kodnamnet "Jacob". Haha. Anyway så orkade jag inte ta bussen utan tog mig en fin sovplats i stället. Idag har jag vart vaken sedan 08.00 eftersom någon idiot skulle väcka mig då.

Vid 14.00 tog jag bussen till stan där jag missat min klipptid av ett missförstånd. Så jag sprang och solade, hämtade min telefon, köpte syndar godis och sen klippte mig, eller ja luggen. Den blev av någon aneldning för kort, men jaja det växer ut.

Just nu sitter jag här med mitt syndar godis och äter det och dricker saft. Idag är det paus från vikt väktar maten för jag kände att jag ville trycka i mig onyttigheter.
http://www.bloggersbase.com/images/uploaded/original/1b18fc0fdf4d71d2538193c29e3966add4571402.jpeg
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!