En jagad hare

För 5 minuter sedan låg jag med min hare i sängen. När jag sa bussen din går om tre minuter var han en jagad hare som sprang världsrekord snabbt till bussen som vanligtvis tar 7 min att gå till. Det fixade han på like... 1,5 min?! Damn säger jag bara. Det måste gått fort. Jaja. Nu är han inte här längre och jag är sjukare än innan. FAN.

För att hålla oss på det positiva så var Jacob super söt idag och kom med choklad. Marabou. Han vet hur glad jag blir av choklad så det var super sött. Det var en okej gåva. I vanliga fall HATAR jag när folk betalar saker för mig. Att någon bjuder mig på fika är illa! Har hänt en gång och då bjöd jag tillbaka sen. Annars NEJ NEJ OCH NEJ! Utan att jag fyller år eller det är jul är det inte okej att bjuda mig på saker.
En chokladkaka för typ 20 kr går ann. FÖR denna gången. Men saker som bio, NEJ. Allt sånt är för dyrt för nån annan att betala för mig. Thats the way it is!

Men antagligen stannar jag hemma imorgon eftersom jag håller på att bli sjuk och inte alls mår bra. Inte vad jag har tid med egentligen, men hälsan är viktig. Eller?

Annars bör jag bara sluta tjocka mig och gå och lägga mig. Haha.

http://www.merseysidebiobank.org.uk/BrownHare/pictures/Running_hare%20MarleneThyssen%20Wiki%20Commons.jpg


michelle

hahah okeej då va de bara min data som cpa för den visade att jag kommenterat fel bild ;P

2010-04-28 | 08:10:35 | http://michellebik.blogg.se/
sofie

SV: tack för kritiken, det uppskattar jag! En ny design är på g faktiskt, men den är inte färdig ännu då jag är ganska petig och bestämt mig för att göra allting själv så designen jag har just nu är bara tillfällig :) Fin blogg du har förresten, gillade bannern! kram

2010-04-28 | 09:06:19 | http://sofiiestyle.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!