Done

Nu har jag vart ute och tömt dom gamla flytt-lådorna. Jag hittade massa gamla saker som jag sparat. Gamla halvklara stickningar, klister märken, kläder... En bh? ... Jadu. Vad jag tänkte när jag sparade den lilla bhn kan man ju undra?
" Jag kommer kanske få mindre bröst i framtiden och då kan den ju vara bra att ha?"

Haha. Hittade även en spindel som gjorde att jag flög i taket, skrikandes och med hjärtklappning. Men pappa räddade mig. Men efter att jag hittat den så var jag MYCKET försiktigare när jag rörde på sakerna. 7 lådor rensade nu. 1 halv låda sparad totalt. Charmerande?

Jaja. Nu ska jag gå in i huset. Ta något gott att äta (finns det?) och sedan ska jag sätta på musik och ta en LÅÅÅÅNG dusch! Det har jag förtjänat. Ska ta med tvålar och krämer och det ena med det andra, för att tvåla in mig 20 ggr om och smörja mig och schamponera håret och gud vet allt. Ska bli underbart. Sen ska jag se om mamma kan köra in mig till stan och efter det ska jag eventuellt till Jacob ikväll eftersom ingen annan vill umgås med mig. *Ledsen min*

Nej nu ger jag upp och går och äter. Cu.

http://www.lantmateriet.se/upload/filer/kartor/kartor/kart_och_turistsymboler/turist_symboler_bmp/symb-dusch.bmp


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!