Detta är verkligen "what a night"

Vet inte vad jag bör skriva om och vad jag ska lämna ute. Men i alla fall slutade det med att jag och jessika stack till Douglas där typ 10 pers var. Bla. Esset, Bea, Rabbe, Amanda och Nikki. Efter att vart där ca 50 minuter kanske så beslutade vi oss att ta bussen till Jacob och Danne och sticka på någon random fest hos någon random Jill. Vi kom in... Och ut... Och sedan blev det lite kaos som jag och jessika blev sura över.

Efter att ha gjort vårt bästa för att lösa det och dragit hem en stupfull Jacob och en inte särskilt nykter Danne hem till Jacob slutade det med att Carolina körde mig och Jessika hem. Och sen efter lite överläggning, onyktra samtal och sådant så sov lille Jacob med mig. Trevligt. Inte så nykter kanske men men.

Har tyvärr inga bilder sen igår men det var en spännande natt.

http://woxy.com/blog/wp-content/uploads/2007/09/hangover.jpg

Jacob ^^.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!