Dagarna är långa men livet så kort

Hej!

Nu har jag nyss kommit hem. Nyss och nyss... För en timme sedan kom jag hem efter att ha varit med Ida och tittat på Maddis genrep inför RM2 i helgen som går i Stockholm. Dom körde bra och Maddis var bäst!
Min lilla bebis kom och pussade lite på mig dom sista 10 minuterna också vilket gjorde mig super glad. Känns så tråkigt att inte få träffa honom på 2 dagar mellan tisdag och fredag. Och eftersom han ska på... Viktiga möten... Denna fredagen vet jag inte när jag får träffa honom igen! *ledsen*.

Men ja. I övrigt var spanska nationella i skolan idag SUPER SVÅRT! Körde mest "ole dole doff, kinke lane koff... " Om vilka svar jag skulle kryssa i. Duktig man kan vara.

Imorgon är det Nationella i Matte C. Underbart. Kommer faila stort och inte får jag träffa käraste Jacob ändå!? Illa!  Hade tänkt träna imorgon, men vetefan om jag hinner, har tid eller så. Vi får se. Om inte annat får jag väll bara ta det nästa vecka. Ingen katastrof skedd precis.

Känner mig i allmänhet lite som en väldigt upptagen kvinna på veckodagarna. Blir fasiken inte så mycket bloggande nu när man har skola och gör saker efter skolan... jaja. I guess det är så det funkar. Men ni som läser bloggen får leva med lite mindre uppdatering nu medans det är mycket i skolan och sånt!

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=4831309


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!