1 vecka o 2 dagar

Snart är jag där. Snart ser jag dom jag saknat och springer och kastar mig i deras famnar! Om en vecka och 2 dagar kommer jag vara i STOCKHOLM! Jag kommer få träffa Miche och Johanna, Emelie och Robin. 1 år sedan jag träffade Miche och 1½ år sedan jag träffade de andra.
Tänk dom kommer kanske hata mig! Jag menar om vi tänker 1½ år sedan tillbaka. Jag hade ingen tung piercing, ingen i ögonbrynet. Jag hade alltid lockigt hår och sminkade mig med svart runt ögonen. Jag hade alltid jeans och t-shirt och ja... Det är ett tag sedan. Haha dock är jag bara 1 år äldre, lite skrikigare, lite hoppigare och lite... Ja. Vem vet. Men antagligen kommer det vara lite annorlunda. Men men. Gud vad jag längtar! Ska bli så kul!Sthlm - januari 2009. Hmm, ja som ni ser. Lite skillnad ^^

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!