OI= Onödig Information

Lycka, Jag har inte särskilt mycket att klaga på just nu faktiskt. Ni vet klaga är en av mina specialiteter.
Jag har fått lära mig tejpa mina handleder till gympan, så nu kan jag köra matta (om jag tejpar om handen vart 4:de varv),Jag har fått mycket gjort i skolan så har bara matte, spanska och engelska kvar tills nästa vecka. Kalas bra ju!


För alla som är överintresserade av mitt liv så ska jag till stan imorgon med Ida lilla. Jag ska handla:
- Plattång
- Ny tungpiercing
- Skyddsgrej till håret när jag plattar det
(Om jag har pengar kvar:)
- Mascara
- Foundation
- Tejp till handlederna
- Armband

Men jag är dock ganska säker på att efter jag köpt de 3 första grejerna så kommer mina pengar vara ganska slut. Med tanke på att plattången i sig kostar (beror på vilken av de 2 jag gillar jag väljer), 800 el 1000kr. Aja vi ser vad som händer.
Efter jag vart i stan ska jag ta bussen (ONÖDIG INFORMATION= we like) hem och duscha och packa lite. Sen ta bussen (OI= Onödig information) till Mattias. Får la se vad jag kommer på för sätt att plåga honom på. Några tips?

Nu vill jag att alla ska hade bra!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!