80m & spya.

Joråfan, det är inte varje dag man springer totalt 160m och spyr?

Började dagen med att försova mig 10 minuter. Blir såklart stressad, får ju inte missa bussen, speciellt inte med tanke på att nästa buss går halv 10 isåfall.  Men jag fixar mig, gråter lite haft över att både sminket och håret dampar. Sen ringer jag michelle och pratar med henne undertiden jag åker buss. Hon hade mensvärk och var hemma från skolan.
13 minuter försent trillar jag in i klassrummet och upptäcker till min lycka att vi har vikare. Hon klarade inte riktigt språket så jag börjar med att ge henne en förvirrad blick och sedan gå och sätta mig.
Efter en chill engelska har vi Idrott. WIHO! Vi har friidrott! Jag hoppar jublande hela vägen till friidrotts banan och börjar värma upp, springer eller rättare sagt "springer" ett varv och sen ska vi stöta kula. Stöter värdelöst och sen ska vi springa. Springer först mot Lukas & Teddie, vinner på (80m vart de btw) 12.50. Kinkigt!
Springer lite mot John på samma tid.
Jag lägger mig ner på banan och andas ut några minuter. Efter de reser jag mitt upp. Hela världen gungade och jag såg 2 av allt.
- IDA!! VI SKA GÅ OCH DRICKA!
Jag vinglade och ida höll om mig. Jag vinglade med en arm runt Ida och en runt magen mot Slottsjordskolan.
Inne på skolgården står ett gäng byggarbetare, enligt mina ögon typ 10 st, men med tanke på att jag såg dubbelt var dom nog bara 5 (eller färre). Inte nog med det, dessa var unga, kanske 19? OCH dom vart skit snygga.
Där kommer jag in vinglande, tittar på dom och alla tittar tillbaka på mig.
DÅ! Faller jag ner på alla fyra och SPYR, mitt framför ögonen på alla dess killarna. OCH inte nog med det!
Ida börjar ropa efter en mobil och en kille ger henne en. Medans hon ringer frågar en av killarna:
- Har ni sprungit långt eller?
- Nej inte så värst, vi sprang 80m svarar ida.
YES! De var ju toppen av de hela, vi sprang 80 m och jag ligger och spyr för det. SUPER!...

Efter att vi anropat min fader och jag druckit lite mår jag ganska bra. Då ser jag min spya. I spyan ligger massa röda bär, YEAH , de var mina red barry i mina K special som jag käkade till frukost. Min tanke var bara " Jag måste tugga min mat bättre"

Jag åkte hem och la mig och sova. Mådde bra. Mår bra. Men det var en.. Intressant dag.

Min kropp var inte rikigt i den formen jag trodde. Haha.

Hade bra alla.

Ida Aspberg

5 byggarbetare var la till att ta i?

han va helt klart ensam på taket och sen varre ngra lärare på andra sidan gatan HAHA sött. du måste sett vääääldigt dubblet

men puss på dej :*

2009-09-01 | 21:50:15 | http://idaaspberg.blogg.se/
Adam

får knappt luft av skrattandet

Bara en byggarbetare? xD Måste varit kul att spy framför honom xD

2009-09-02 | 00:55:09 |
matilda

ida - hahahaha jag SÅG väldigt dubbelt x)adam - hahah, de var kanske bara en, MEN jag lovar jag såg sjukt många! de var verkligen toppen på det hela, att spy xd

2009-09-03 | 19:09:46 | http://matildaandren.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!