145 glosor i sp o eng

Tänkt vad jag har uppdaterat igår och idag. Helt otroligt. 4 inlägg på 2 dagar.

I alla fall tänkte jag bara berätta och klaga lite snabbt på skolan innan jag hoppar in i duschen. Jo...
Eftersom att jag har missat några engelska lektioner dom senaste 3 veckorna har jag samlat på mig massa läxor. Första veckan 15 glosor, andra 20 glosor, och nu sista veckan 50 glosor. Med andra ord så ska jag lära mig 85 glosor tills imorgon! OCH inte nog med det, självklart så tänkte jag i måndags på engelskan "Men jag lägger ner engelska boken med glosorna i väskan nästa lektion" Tror ni jag gjorde det?
NEJ!
Dessutom har jag TROTT att jag haft boken hemma. Så igår när jag skulle ta med boken till barnvaktandet så hittade jag inte den. Idag när jag letade ordentligt minns jag att jag såg den på skolbänken i fredags...
JÄVLA SKIT!
Vet e fan vad jag ska göra nu. Och som fisken i akvariet på detta så har vi spanska prov på onsdag, med 60 glosor som jag inte kan + böja verb och perfekt former typ.

YES, grattis till Matilda som har hur svårt som helst att lära sig glosor som har 60 spanska glosor och 85 engelska glosor.

Nu går jag och surar i duschen istället.m

mGlad, när jag kommer härifrån och får sova.16 klädesplagg, slå de du!

Nu sitter jag här i familjen jag är barnvakt åts hus. De är tyst och ganska lugnt till skillnad från vad jag trodde att de skulle vara. Bonnie sover och Jeffy spelar dator.

INTE FAN har jag roligare för det!

Jag ska åka moppe hem kl 4 inatt när pappan kommer hem. Jag kommer frysa ihjäl. Just därför gör jag en lista på vad jag hade på mig på vägen hit, som jag även kommer ha på mig på vägen hem:

Sport bh
Linne
T shirt
En större t shirt
Tjocktröja
Vinterjacka
Sjal om halsen
Trosor
Trikåer
Trikåer nr 2
Strumpor till knäna
Jeans
Strumpor nr 2
Mjukisbrallor
Handskar

HAHAHAH, Ta på mig lite mer kanske?

Men så är det i alla fall. Just nu har jag inte på mig allt, men faneme en hel del! Nu har inte jag så mycket mer att säga för tillfället.

Funderar på att börja blogga mer. Vi får se.

Hade !

O.B. super

Igår var de stan som gällde. Jag fick köpt lite saker:
- plattång (kommer en historia om den sen)
- tandborste
- matersättning

Inne på åhlens där jag hittat de 2 plattängerna jag funderade på frågade jag nån tant som jobbade där vilken som var bäst för mitt hår? (antingen björn axen 800kr, eller babyliss 1000kr)
 - Det spelar ingen roll, du kan ha en plattång för 300 kr med, säger hon
- Amen, när jag plattar håret med den plattången jag har nu som kostar ca 400 kr blir det lockigt på 5 minuter?
- Nej, de kan de inte bli, då funkar ingen plattång.
- JO, för när jag plattar med min kompis plattång blir det platt typ 5 timmar?
- Men då är det pga sprayerna ni använder!
- NEJ för vi använder inte sprayer då!
- Men välj du nån billig och köp mer sprayer istället.

VAFFAN är det för råd? DE är väll klart som FAN att de spelar roll på plattången! Hon var verkligen helt cepe. Usch, hatar folk som inte hjälper till med det dom ska.

Anyway.

Väl hemma duscha jag och platta håret, det blev as fint. Jag älskar min nya plattång.
   Sen åkte jag hem till mattias och surade. Jag surade på honom hela kvällen fram tills typ 12. Då kollade vi på film och sen somnade jag i hans knä. Nån halvtimme efter det (typ) vaknade jag och vi gick och fixade oss för natten. Sen låg vi och pratade lite. Jag hade en plan!
   NÄR mattias hade somnat skulle jag kasta mig på honom och anfalla honom, ev även kasta lite vatten på honom. Men självklart misslyckades jag totalt. Jag somnade. BRA VA? Duktig jag är. Tummen upp för de.
  
I morse vaknade jag av mitt piller alarm kl10. Jag gick upp och sen så slutade de med att mattias, snäll som han är, cyklade ner till affären och inhandlade OB, super. HAHA! Tack älskling!
   Efter frukosten klädde jag på mig och åkte till träningen med My och Elin. På träningen körde vi massa fristående. Hem, duscha och nu ska jag "fika".

Ikväll ska jag vara barnvakt i holm. Tyck synd om mig för jag kommer ta självmord, har riktig ångerst, vill inte! Men ja, Ikv hör ni uppdatering om de hela förmodligen. OM jag inte dött.

Hade bra nu alla!OI= Onödig Information

Lycka, Jag har inte särskilt mycket att klaga på just nu faktiskt. Ni vet klaga är en av mina specialiteter.
Jag har fått lära mig tejpa mina handleder till gympan, så nu kan jag köra matta (om jag tejpar om handen vart 4:de varv),Jag har fått mycket gjort i skolan så har bara matte, spanska och engelska kvar tills nästa vecka. Kalas bra ju!


För alla som är överintresserade av mitt liv så ska jag till stan imorgon med Ida lilla. Jag ska handla:
- Plattång
- Ny tungpiercing
- Skyddsgrej till håret när jag plattar det
(Om jag har pengar kvar:)
- Mascara
- Foundation
- Tejp till handlederna
- Armband

Men jag är dock ganska säker på att efter jag köpt de 3 första grejerna så kommer mina pengar vara ganska slut. Med tanke på att plattången i sig kostar (beror på vilken av de 2 jag gillar jag väljer), 800 el 1000kr. Aja vi ser vad som händer.
Efter jag vart i stan ska jag ta bussen (ONÖDIG INFORMATION= we like) hem och duscha och packa lite. Sen ta bussen (OI= Onödig information) till Mattias. Får la se vad jag kommer på för sätt att plåga honom på. Några tips?

Nu vill jag att alla ska hade bra!hammare

Lukas är från och med nu legendaryast av dom legendary!

"Böjde hans kuk o tog fram en hammare o slog."

                                             the end.
Plåg-Humör

Torsdag!
Denna dagen har jag vart på jävlulskt humör. De är faneme mattias fel!
Anyway!
Jag måste säga att dagan började bra. Vi hade sovmorgon till halv tio, fett nice. Sen i skolan började vi med So. Jag michelle och maddis satt ute i grupprummet och jobbade (hör och häpnad, michelle jobbade)! Nästa lektion NO, med andra ord diagnos självmord.
Vi hade 30 min rast innan så vi satte oss i uppehållsrummet/hallen/entren.

Tidigare på dagen hade jag fått ett sms från mattias att han inte hade några pengar kvar på telen, och rolig som jag är tänkte jag utnyttja detta!
Jag skrev ett sms:
"Jag har 3000 gratis sms att göra av med. Hmm. Jag ska spamma dej med sms var 10.e minut med uppdatering vad jag gör, Muahhaha" ( nått åt de hållet iaf)
Efter detta skickade jag var 7e minut ett sms om vad jag gjorde. Iallafall 5 sms, sen glömde jag det. De som var ännu lustigare av mig var att jag skrev frågor i hälften av smsen. Och så bla:
" Michelle hälsar, Hälsar du inte tillbaka? "
" Trött på mina sms? Nej juste DU KAN INTE SVARA, HA"
Osv. Snälla tjejen idag serni!

Vi hade en lunch bestående av ostsoppa, helt okej för en gångs skull ( om man inte tittade på den såg den bra ut ).  Efter lunchen hade vi slöjd, eller ptja... Jag och Michelle satt och snackade.
*2 timmar senare*
- Vaffan de regnar ju ute.
- FAN jag ska ta bussen i detta.
- Du ska ta bussen? Jag ska GÅ hem.
- Ah, men jag har paraply
- JAG HAR INTE ENS LUVA

Hahah, skadeglädje hoppas du blev blöt michelle, för de kan du bara ha!

Sen satt jag och pluggade SO lite innan träningen. Vi började värma upp och mjuka. Min träningsvärk var fan inte att leka med asså! Jävlar säger jag bara!
Vi körde hopp. Ni som umgås med mig vet att jag inte kört hopp på säkert ena... snart 1 år? Men jag tänkte att idag jävlar ska jag.
" Jag såg inget annat en trampetten. Den blå-vita trampetten som skrämmt mig så många gånger.
- Vad fan är jag rädd för egentligen? Om jag nu mot fötmodan faktiskt slår mig så förtjänar jag de fan."
Jag spänner toffsen, drar i trikåerna, tittar på fötterna så dom står exakt vid markeringarna.
"Jag klarar detta, kom igen, jag kan göra de, bara titta på trampetten, upp i luften, spänn dig, landa på rygg."
Jag börjar springa, inte för fort, jag ser trampetten närmar sig med en hemsk fart.
" Jag ska klara detta"
Jag tar de sista inhoppet till trampetten, jag får farten uppåt, jag seglar, spänner hela kroppen och roterar.
*SMACK*
Jag landade på ryggen på upphöjden. JAG KLARADE DE!
Efter 1 år utan att hoppat klarade jag de!

Lite senare, Några varv senare.

"Okej allihopa nu skruvar ni runt hel på detta"

"JAHA?! Hur fan ska jag klara de när jag inte kört helskruv på, hmm 1½ år?!"

*Padde kommer in*

"Jadu Matilda, kom igen nu, bara upp som vanligt och spänn, skuva! Jag vet du fixar de."

Med paddes ord tänkte jag , japp bara som vanligt.

Jag stryker mig i håret, spänner toffsen, drar fingrarna i ansiktet, över kinderna, tittar på fötterna, väger min tyngd fram och tillbaka på fötterna, tittar upp, fokuserar på trampetten och springer. Steg för steg kommer jag närmre, med en rasande fart hoppar jag sista inhopps steget på trampetten. Jag flyger. Uppåt. Jag börjar rotera och när jag känner att nu är de dags skruvar jag. OCH DÄR!
*SMACK*
Landar jag OCH har gjort en helt okej helskruv!

Helt super bra!

Sen körde vi matta också, tänkte bara säga lite kort att de gick bra och att jag (tro det eller ej) inte hade ont i handlederna idag!
Så dagen har vart bra!

Hade bra!

80m & spya.

Joråfan, det är inte varje dag man springer totalt 160m och spyr?

Började dagen med att försova mig 10 minuter. Blir såklart stressad, får ju inte missa bussen, speciellt inte med tanke på att nästa buss går halv 10 isåfall.  Men jag fixar mig, gråter lite haft över att både sminket och håret dampar. Sen ringer jag michelle och pratar med henne undertiden jag åker buss. Hon hade mensvärk och var hemma från skolan.
13 minuter försent trillar jag in i klassrummet och upptäcker till min lycka att vi har vikare. Hon klarade inte riktigt språket så jag börjar med att ge henne en förvirrad blick och sedan gå och sätta mig.
Efter en chill engelska har vi Idrott. WIHO! Vi har friidrott! Jag hoppar jublande hela vägen till friidrotts banan och börjar värma upp, springer eller rättare sagt "springer" ett varv och sen ska vi stöta kula. Stöter värdelöst och sen ska vi springa. Springer först mot Lukas & Teddie, vinner på (80m vart de btw) 12.50. Kinkigt!
Springer lite mot John på samma tid.
Jag lägger mig ner på banan och andas ut några minuter. Efter de reser jag mitt upp. Hela världen gungade och jag såg 2 av allt.
- IDA!! VI SKA GÅ OCH DRICKA!
Jag vinglade och ida höll om mig. Jag vinglade med en arm runt Ida och en runt magen mot Slottsjordskolan.
Inne på skolgården står ett gäng byggarbetare, enligt mina ögon typ 10 st, men med tanke på att jag såg dubbelt var dom nog bara 5 (eller färre). Inte nog med det, dessa var unga, kanske 19? OCH dom vart skit snygga.
Där kommer jag in vinglande, tittar på dom och alla tittar tillbaka på mig.
DÅ! Faller jag ner på alla fyra och SPYR, mitt framför ögonen på alla dess killarna. OCH inte nog med det!
Ida börjar ropa efter en mobil och en kille ger henne en. Medans hon ringer frågar en av killarna:
- Har ni sprungit långt eller?
- Nej inte så värst, vi sprang 80m svarar ida.
YES! De var ju toppen av de hela, vi sprang 80 m och jag ligger och spyr för det. SUPER!...

Efter att vi anropat min fader och jag druckit lite mår jag ganska bra. Då ser jag min spya. I spyan ligger massa röda bär, YEAH , de var mina red barry i mina K special som jag käkade till frukost. Min tanke var bara " Jag måste tugga min mat bättre"

Jag åkte hem och la mig och sova. Mådde bra. Mår bra. Men det var en.. Intressant dag.

Min kropp var inte rikigt i den formen jag trodde. Haha.

Hade bra alla.

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!