MatildaAndren på youtube
Ny design!

Ny design gott folk. Hiss eller diss?

Personligen tycker jag den känns "renare".Bild!

söö
" Antingen så är jag småkåt, eller bara kissnödig "Ny ide

God Eftermiddag.

Idag är det officiellt halloween dagen då små irriterande barn kommer knacka på ens dörr och säga "bus eller godis".
Förmodligen kommer några idioter ägga skolor, hus och annat intressant. Jag är inte ett big-fan till detta känner jag. Dels för att jag är livrädd för spindlar, även låtsas, och dels för att jag hatar barn som vill ha saker.

Första halloweenen i Gullbrandstorp blir detta då, vi får se om det kommer många snorungar och om många börjar gråta när jag kastar godiset i huvudet på dom...

Till min huvudsakliga ide:
Jag Hanna Matilda Andren funderar på att börja blogga mer. Typ göra en daglig OI (ointressant) uppdatering för att folk som vill läsa om mitt liv kan göra de och dom som skiter i det slipper göra det.

Well, good ideer?TILLBAKA!

M 'fantastic' atilda är tillbaka!

Jag är helt övertygad om att ni saknat mig och mitt bloggande. Vilka "ni" är är en ganska intressant fråga. Med tanke på att jag uppdaterar ca 2 gånger per månad (eller nått) så borde jag ha ca 2 unika besökare, haha!
Men jag vet inte, jag bloggar inte precis för att folk egentligen ska läsa. Okej det lät skumt! Menade mer att jag inte bryr mig så mycket att jag mer skriver för att jag vill skriva, berätta eller vad som helst. Haha. De lät ju ännu bättre... Duktig jag var på att beskriva vad jag menar! Jaja jag orkar inte försöka förklara bättre. Antingen förstår ni eller inte.

Låt oss tänka nu. Vad händer för kul i mitt liv?
Svar: Inget, allt och lite lagom mycket.

Mina veckor består av skola, träning, Mattias och vänner.
Överdrivet kul? Stryk skolan så ja.
Fan är så mycket med skolan nu, läxor och arbeten. Gymnasium hit gymnasium dit?!
På tal om gymnasium så har jag ingen aning om vilket jävla gymnasium jag ska välja. Just nu, idag, denna veckan funderar jag på följande:

- Ekonomi, Kattegatt.
- Ekonomi- Turism, Drottning Blanka
- Turism, Sture

Ska på studie besök på DB och Sture efter lovet. Spikat. Kattegatt håller SYV fortfarande på att ringa och maila.

Jaja, nu är min korta ointressanta update klar.

Ha det!

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!