Släktkalas-söndag

Dagen började med att mamma väckte mig kl 13.35. HELVETE!
Jag som alltid brukar vakna senast halv 11 vaknade 25 minuter innan Mattias skulle komma. In i duschen, föna håret, sminka mig och klä på mig på 30 minuter är fan rekord.
Mattias kom och vid 15 (som avtalat) började Fridas gäster even called släkten, drälla in. Jag och Mattias stod i dörren och stackars Mattias fick hälsa på alla 15 gästerna. Vi fikade och sånt som man gör med tjocka släkten på besök.
Jag och min kära faster Marit hade kul och skrattade en himla massor när vi diskuterade självförsvar vid överfall.
Vi enades om att en ficklampa med starkt ljus är det bästa för då kan man blända personen som överföll dig. (Detta är ett internskämt som ni andra såklart inte förstår).
Vid 17.30 hade alla gästerna gått. Jag och Mattias umgicks, pratade, flamsade och ptja... ni vet allmänt bara var. Vi käkade och vid 21 tog han bussen tillbaka till Frösakull.

Nu har jag precis kollat klart på Änglar och Demoner, en underbar film. Såg den första gången på bio i Stockholm med Sandra i maj. Nu har mamma köpt filmen (tro det eller ej). Den är jätte bra, dock inte lika bra som första gången med absolut så bra så den är värld att se igen. Kanske inte på sekunden men...

Imorgon är det satans skola igen. Jag orkar inte och dessutom har jag 50 glosor (om inte mer) som jag inte ens tittat på. Jag kom nyss på att jag har svenska också. Helvete. Jaja inte mycket att göra...

Detta var en kort uppdatering om min dag, ska försöka göra så varje dag nu ett tag framöver och se om jag får fler läsare då. Ska försöka skriva med lite mer entusiasm då också för nu är jag trött som en bankad torsk och behöver sova.

Hade !

BTW! Är det bara jag som inte kan ladda upp bilder på bilddagboken?
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!