Min dator brann upp!

Varför har jag inte bloggat på 3 veckor? JO för min älskade dator brann upp! Kan ni förstå? Den brann upp!

Såklart vill ni veta hur detta hemska inträffade och självklart ska jag blogga om det för er. Jo...
Jag satt i sängen, hade nyss satt på datorn... Jag klickade upp en film (stick it) och sen BANG så slocknade allt med ett surrande ljud. Sen PFFTTTTT, så började den ryka svart och den luktade bränt. Panik som jag fick så drog jag ut alla sladdar och vände datorn upp och ner. Då såg jag en liten låga från den rykande delen och sen slocknade det och datorn var död.
Vi skickade in den på garantin och nu idag fick jag tillbaka den med ett nytt tangentbord (mitt gamla saknade 6 knappar). Visst är den lika seg som vanligt men jag har den, MIN dator!

Mer uppdatering...

NOVA! Min fågel, min vita och ljusblå undulat som jag haft i 8 år har avlidit. Hon/Han har haft en böld på stjärtfjädrarna i någon månad och har varit väldigt deppig på det senaste. I fredags fick hon ett krampanfall och dog. Efter 8 år dog hon... Det känns ganska illa...

Ja, nu är hon/han begravd under min lönn som vi haft med från stan hit ut, bara för att den betyder mycket för mig..

Jaja, nu är det snart jul.. Jag hatar jul...Gympa videor

Tror jag ska ladda upp lite gamla gympa videor? Vad tycker ni?

Dubbel för 2 år sedan, haha.

Här kommer en video från längesen på träningen.Guitar hero

Nu börjar jag bli lite friskare. Det känns bra, har dock ingen matlust fortfarande. Men så brukar det ju vara när man är sjuk.
Mamma hade pratat med doktorerna igår och på fredag morgon klockan 09.00 (tror jag det var) så ska jag spruta min högra handled med det fruktade cortisonet igen. Hoppas för gudarna att det hjälper tills tävlingen, håll tummarna nu!

Nu vill jag också passa på att total dissa det nya, "DJ-hero". Kom igen nu för fan! Alla vet att Guitar Hero var grund- iden, sen kom "Rockband" med sina grejer (trummor och sång), och nu kommer "DJ-hero". Jag menar kom IGEN! Varför måste allt gå till överdrift? Någon mer en jag som är trött på att allt hela tiden ska gå till överdrift?...

ddd vs.      Mens

Humörs problem? Mens? = JAVISST!
Tror ni inte mina humörsvängningar kommer nu mitt i hela alltet.
Jag tror jag dör.
Mattias

Detta inlägget vill jag tillägna min stora kärlek. Min väldigt stora kärlek. Min Jan Mattias Hyll Wressle.

Det jag egentligen vill berätta är något han redan vet. Men som jag vill att hela världen ska veta. Alla ska få veta att jag älskar honom.

Att jag älskar
-När han skickar små söta godnatt sms varje kväll
-När han sover tätt intill mig
-När han håller om mig
-När han smeker min kropp
-När han äter all mat jag har
-När han säger att vi är en familj
-När han tittar på mig med kärlek i ögonen
-När han kallar mig SIN flickvän
-När han kysser mig
-När han blir upphetsad
-När han tar hand om mig
-När han pratar om en framtid tillsammans
-När han visar upp mig för sin släkt och sina vänner
-När han säger att han älskar mig, och jag känner det i hela kroppen.

Grejen är den att jag skulle kunna skriva massa babbel, jag har tänkt på att skriva något bra hela dagen, men det slutar bara med att jag skriver en uppsatts. Det är inte det jag vill. Jag vill heller inte överdriva allting. Jag ger därför upp och inser att jag inte kan beskriva allt på ett bra sätt.

Det som bara Mattias behöver läsa kommer här:
Jag älskar dig verkligen och det vet du. Jag saknar dig så fort du inte är med mig och jag känner mig hemsk efter varje gång jag surat eller bråkat med dig. Men det är vi och det tror jag på. Krya på dig älskling och skyll dig själv att du blev sjuk. Jag sa att du skulle hålla dig borta. Haha. Jag sabbade det fina eller hur? BRA.
Älskar dig pluppen!


Handleds skadan

Godmorgon! Sovit gott?

Förutom att jag varit tvungen att gå upp kl 00.00 - 02.00- 04.00- 06.00 för att ta tabletter, så har natten varit okej. Hostat en del men jag känner mig bättre nu. Har ingen frossa längre och febern är på väg ner eller väldigt låg (ev. borta). Nu har jag bara min täppta näsa, konstant nysande, idiot hosta, slem i halsen, magont och trötthet kvar av min sjukdom/influensa. Kan förhoppningsvis gå till skolan torsdag eller fredag men det är upp till att se då.

Det jag egentligen ville dela med mig av i detta inlägget är min handleds skada. Jag har ju tjatat om den, berättat om den och allt sånt utan att egentligen berätta vad den innebär. Så här kommer en liten redovisning om mitt led problem:

Det hela visade syndrom i kanske 5:te klass när jag var 11år. Mamma upptäckte att mina lillfingrar var sneda och inte gick att sträcka ut helt. Vi gick till någon sorts sjukhus sak och dom gav mig övningar. Efter någon månad med övningarna märkte jag ingen skillnad och slutade. Jag hade inte ont av skadan då heller.
Sedan för kanske 2 år sen? Så började jag ha ont i handlederna när jag tränade. Efter många månader så fick vi en läkar tid och dom fastställde att detta kunde vara allvarligt så vi fick träffa en speciallist. Detta var för ca 1½ år sedan. Min doktor (Anna Kasemo) tog 30 liter blod från mig till prover för att fastställa om det var reumatism eller liknande. (Okej inte 30 liter, men åtminstone 6 provrör). Proverna visade inget och handlederna blev värre hela tiden.
Under träningarna kunde jag inte köra ordentligt, trotts jag tejpade handlederna m.m. Handlederna blev stelare hela tiden trotts jag mjukade dom dagligen. Vissa dagar kunde jag inte ens böja dom mer en några centimeter fram och tillbaka. Fingrarna blev stelare dom också. Innan maj förra året fick jag cortison i båda handlederna. (cortison är ett medel som gör att om jag har en inflammation eller snarlikt långt inne i leden så fixar cortisonen den). Sprutorna in i leden gjorde sjukt ont och cortisonen hjälpte inte överdrivet mycket. Jag tvingade mina handleder att klara tävlingen i Stockholm och sedan tränade jag inte på hela sommaren och lite till.

För ca 2 månader sen började jag träna igen och jag har haft kontrollbar smärta som jag oftast kunnat tejpa bort. All denna rehab och vila har jag gjort för att jag vill kunna köra mitt bästa på den kommande tävlingen (riks cupen steg 3) i november, här i halmstad på hemma plan.

Själva mitt led problem går inte att fastställa i någon sorts sjukdom, läkarna har heller inte kunnat bota den. Den er mig kraftig ledvärk, då hela handen och ibland upp i armarna bankar i lederna och gör jätte ont. Den ger mig också kraftig stelhet. Ibland kan jag ha så ont att jag kan ha svårt att skriva med min högerhand och liknande.

Nu 2 veckor innan den tävlingen jag laddat för sen i maj har jag fått tillbaka min okontrollerbara smärta och stelhet, och dessutom någon sorts influensa. Förstår ni hur hemskt det känns? Den tävlingen jag mest av allt vill visa upp mig på?

Detta är i alla fall vad min handleds skada innebär. Hoppas ni blir klokare på det.
2012

Nu sitter jag i soffan, precis som jag gjort hela dagen, och tittar på 2½ men.
Angående min influensa (eller vad det är) så mår jag lite bättre. Knarkar tabletter regelbundet och hostar som en jag vet inte vad, men bättre är det i alla fall! Det är ju bra. Eller hur!

Nu blev det reklam om filmen 2012, den som alla säger är sann... Att jorden ska gå under och bla bla. Det tror jag vad jag vill om! Kommer ni ihåg för kanske 1 år sedan när alla sa att jorden skulle sprängas? Alla skickade kedjebrev om " ifall jorden går under så ska du veta att jag älskar dig...". GICK JORDEN UNDER?! NEJ. Så mycket tror jag på det! HAH.

Nej nu ska jag ta lite hallonkräm eller något som kvällsmat och fortsätta kolla på tv.
Skvaller som förvånar mig.

Har Lindsay Lohan & Gerard Butler något ihop? Den härliga Gerard som spelar i P.s I love you, Fantomen på Operan & 300, tillsammans med Lindsay som är ung och har haft den ena skandalen efter den andra. De får vi verkligen inte ihoppas.
llLäget för tillfället

Läges rapport:
- Jag kan sitta upp
- Jag kan röra händerna
- Tabletterna kommer sluta verka om ca 1 timme och då kommer jag lilgga i soffan och kvida och frysa någon timme igen...

Sitter och tittar på parlamentet men det var inte så kul idag. Kommer förmodligen lägga mig och sova sen igen.

Ja nog gnällt för sekunden..

Jag funderar för att skriva någon lista, åsikt eller snarlikt men jag orkar inte.

Nyss på parlamentet sa dom något om glasögon då fick jag något att säga!

JAG HATAR SÅDANNA LÅTSAS GLASÖGON UTAN STYRKA! Jag stör mig verkligen på det. För det första:
1. De är fult.
2. Man KAN tolka det som förtryck, nedsättande (ah ni förstår) mot de som faktiskt har synfel.

Hur skulle de se ut om alla hade låtsas kryckor? Låtsas hörapparater? Men framför allt förstår jag inte VARFÖR?!
Någon som vet varför man ska ha det egentligen? Det är ju inte precis snyggt?
Bara en tanke...
gg

Sen så vill jag lägga till att jag önskar att mina handleder mådde bra så jag kunde träna.

Svininfluensan

Dagen går... Nu har jag vart vaken i 5 timmar, och nu mår jag skit igen. Funderar på om det är svininfluensan... Mamma sa att det kan vara det... Kul i så fall... Men ja... det är ju inte precis så att jag kommer dö!

I allmänhet tycker jag svininfluensan är överdriven. Alla säger "ÅÅH NEJ VI KOMMER DÖ" men det är inte alls så många som har dött i svininfluensan. Dessutom gillar inte jag tanken på att vaccinera sig. För det första har folk dött av sprutan! Och för det andra så vet INGEN säkert vad som kommer hända om 20 år? Om 20 år kanske vaccinet får en biverkning som gör att vi alla blir förlamade? Dör? Får cancer? Vem vet? Forskarna kan inte bevisa säkert att det inte finns några sådana biverkningar.

Vad tycker ni?

Nu måste jag försöka sova någon timme eftersom jag mår som jag gör. Hörs senare!Sjukdom

Vaknade och kände mig som skit idag. Tvingade mig upp för att ta tabletter men när jag kom ut i badrummet med tabletterna så höll jag på att spy och hela kroppen värkte. Jag var helt yr och mådde hur hemskt som helst. Jag började halvgråta av någon anledning och vinglade in i huset. När jag kom in tvingade jag i mig tabletterna och sen kom mamma in.
Hon bäddade ner mig i soffan och cyklade och köpte massa choklad och dricka till mig. (tack). Efter kanske 20 minuter kom lilla Mattias in vinglande till mig. Såklart håller han med på att bli sjuk nu efter som han inte kunde hålla sig borta från mig igår kväll. Tycker ganska synd om honom. Men vidare.
Jag låg i soffan och mådde skit i kanske 1 timme. Sen började tabletterna verka. Nu mår jag dåligt och hostar som en jag vet inte vad, men mår ju i alla fall bättre än vad jag gjorde innan!

Kommer inte bli skola för mig imorgon och förmodligen inte på tisdag eller onsdag heller. Har feber och allt sånt. Detta kan inte bli värre alltså. Som toppen av det hela så kan doktorerna inte spruta in cortison i mina handleder när jag är sjuk... Vilket betyder att jag inte kommer kunna träna för ens om ca 1½-2 veckor. Denna tävlingen kommer nog inte bli som jag hoppats på... Tyvärr.

Jag får hoppas på ett mirakel helt enkelt.15 minuter

Nu är jag hemma från kattegatt. Jag mår skit! Kroppen värker och jag är yr, mår illa och har extra ont i nacken. De suger. Dessutom är min hals illa. Fan!
För att återgå till det väsentliga här så...
Ja...
Kattegatt är en skola som ser ut som att den ska falla ihop när som, lärarna verkar ganska sura/tröga och eleverna verkar vara dom roligaste jag träffat på länge. Jag var och tittade på ekonomin, det var ungefär lika med självmord på denna skolan. Sen var jag nere på bygg för att snacka lite med Janiel, då träffade jag även Bob och Frida. Vi snackade lite, kollade osv. Jag blev fett taggad på att åtminstone skugga- gå på studie besök där. Verkade riktigt mysigt!

Jag och Ida skulle gå och ta bussen hem, då kommer jag på att det går inte några bussar till Gullbrandstorp på varken lördagar eller söndagar. KUL! Så jag ringer mamma som ber mig ta bussen till Vilshärad istället och så hämtar hon mig där. Visst.
På bussen träffar jag några jag kände som jag satt och pratade med. Sen blir bussen försenad som vanligt för att det ska på 100000000 folk på den. När vi är vid stenhuggeriet ringer mamma:

- Matilda var är du?

- Vid stenhuggeriet?

- När är du framme då?

- Om kanske 15 minuter?

- 15 MINUTER?!?!

- Ja?

- Men jag är ju redan framme?!

- Men jag har ju inte ringt? Du bad mig ringa när jag närmade mig så att du skulle köra då?

- Ja... men jag tänkte att jag skulle köra ändå...

- Aja skyll inte på mig, ses om 15 min. *KLICK*

Härligt, haha. Men nu är jag hemma, sitter i min soffa med täcke och huvudvärk! Mår skit (jag vet jag har sagt det innan men ni vet hur skönt det är att klaga när man inte mår bra). Vid kanske 18.00 kommer Mattias och då ska vi laga mat. Kan bli, spännande.

Nu ska jag försöka sova lite och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar igen.

Och by the way, om någon har någon rolig ide vad man kan ge sin pojkvän i julklapp så säg till!Ipren

Ni sitter jag och Ida med våra laptops och väntar på att mamma ska fylla på min telefon med pengar. Sen ska vi åka till öppet hus på kattegatt gymnasiet. Kommer typ träffa Janiel och massa andra roliga.
Ska kolla på ekonomi linjen! Vi får se hur de blir.

När jag vaknade idag kändes det som om någon hade misshandlat min kropp med ett baseboll rack och mitt huvud värkte som helvete. Min hals var så svullen att det gjorde ont att ta på den. Vad tycker vi om det? Jovisst kalas bra. Nu saknas bara ett brutet ben och svin influensan så har jag allt dåligt jag kan ha innan tävlingen. Suck.

Jag tog i alla fall ipren och panodil och så har vi fixat oss nu. Känns lite bättre i kroppen men jag luktar sjukdom hela jag. Sånt är så otroligt roligt ju.

Jaja nu ska vi borsta gaddarna och sen så åker vi.Mitt i djungeln

Godkväll!
Nu sitter jag och Ida fortfarande efter ca 3 timmar i min soffa, med varsin dator,  och tv:n påslagen. Vi har ingen aning om vad vi tittar på men nyss så sköt någon en anna person och en tredje fick en spräng grej och tja... Jag förstår lika mycket som ni... Inte ett skit.
Vi är lite sådär halv töntiga som sitter med en varsin dator, men vad fan, de ÄR kul! Ni som läser detta sitter ju också vid datorn så ni kan ju inte egentligen säga något om det... But still!

Jag tänkte gnälla nu! Igen!

b

7 saker jag stör mig på:

1. Översminkade små fjortisar.
2. Reklamer för magbesvär, hårt bajs, diarré, gaser och liknande
3. Avslagen läsk på restauranger/Mc Donalds osv.
4. När pengarna tar slut på mobilen och folk smsar som du inte kan svara på
5. Folk som absolut måste sitta jämte dig på bussen trotts det finns andra platser lediga
6. När en dvd/cd- skiva är så repig att den inte längre går att spela
7. Om det börjar klia på ett ställe du inte når och den som ska hjälpa dig klia inte kliar på rätt ställe.Vista - XP

fffrrr

Jag vill klaga på att jag inte gillar Windows vista! Visst designen är finare ^^, men programmet är fan inte i närheten med XP! Windows XP har bättre word grej, och är en allmänt smartare design, innehållsmässigt. Då är frågan, Snygg utsida eller bra insida?

Jag gillar Vistas utseende mer, det kan jag inte förneka. MEN XP är fan så mycket bättre i övrigt. Så jag gillar nog XP mer ändå!

Vad tycker du?"jag är inte aggressiv, jag bara höjer rösten"

Äntligen fredag! Egentligen borde jag inte gnälla något för denna veckan har gått riktigt fort!
Dagen började med att klockan började spela happy - intwine klockan 06.00. YES! (not). Jag snoozade tills klockan 06.45. Då pussade jag Mattias på armen och gick upp. Jag fixade mig.. BLABLA (vi hoppar över massa OI)...
... *later*... 
Jag skulle väcka Mattias innan jag gick till bussen. Så söt han var eller!? Han låg där och halv snarkade med världens bus frisyr. Jag kunde inte annat en tveka på att väcka honom. Men jag tog min samman och väckte min älskad pojkvän. Jag pussade honom hejdå och öppnade dörren. En iskall, kylande, frysande, rysande, äcklig vind med regn blåste rakt i ansiktet på mig. HÄRLIGT, VI ÄLSKAR SVENSKT VÄDER!

Jag gick i motvind till bussen, stod och hackade sönder mina stackars tänder (samtidigt som jag visste att Mattias låg kvar i min varma säng och sov).
...*skolan*...

Jag kom inrusande till spanskan, sen som vanligt, och vi höll på med något jag fattade såhääääääär lite av. Anyway, så skulle vi lyssna på någon låt sen. Så sätter Adrian på låten. Ett gitarr intro, trummor...  Ett vanligt rock intro... Sen så plötsligt BANG, börjar dom sjunga en hårdrocks låt på SPANSKA! Värdelöst...
Sen hade vi ointressanta matte - no - lunch - svenska - svenska.

På svenskan så skulle vi skriva om författare (min heter Sir Arthur Conan Doyle). Jag och Ida letade upp lite fakta och satte oss för att bearbeta den...

ii
Såhär bra gick det för Ida... HAHAHAHA. (Lägg märke till hennes markering, frågetecknet.)

För mig gick det väll helt okej. Fick gjort en del.

Sen så retade vi Adam lite och citerade hans överdrivet intelligenta citat:
"JAG ÄR INTE AGGRESSIV, JAG BARA HÖJER RÖSTEN!"

Haha. Nu sitter jag och väntar på Ida som borde dyka upp om ca 1 timme. Vi ska Lana!!!Rött och grönt UTAN DAMP

Rött läppstift = inte så Nice
Grönt nagellack = Grymt nice

mmmmmmmmmmmmm mmmNaglar

Nu har jag suttit i drygt 3 timmar, (har suttit vid datorn samtidigt) och målat mina gröna naglar. Bilden jag la ut innan var när jag hade gjort klart ena handen. Sedan dess har jag gjort den andra. den är snart klar nu. ÄNTLIGEN, haha. Jag planerade inte min nagel målning att bli såhär stor.. Men men snart klart. SMILE!

Blev ingen träning idag pga. min vrickade-stukade-skadade fot, min sträckning i låret & mina skadade-cp handleder. Kul... Har dessutom blivit illa behandlad med handlden, För 3 stycken (först Mattias, Maddis och sen Teddie) har tryckt/ramlat på min handled så jag har dragit upp den gamla skadan i höger leden igen. Plus vanlig verk, stelhet osv.
Det som är extra kul just nu är ju att det är tävling här i Halmstad, på hemma plan, som jag har taggat för i 6 månader om bara 3 veckor. Jag behöver akut rehab! 

Min dag i övrigt har vart okej. Fick 26/28 &mvg, mvg på fysik provet. Kändes as bra!

Nu sitter jag och hjälper min kära Mattias med en hem uppgift, känns roligt!

-  NAAAAAAAAAARNIAAAAAAARött & grönt

Här fanns en bild som dampade...Jag saknar stockholms crew!

Jag känner för att skriva av mig lite extra idag, det får ni stå ut med!

Jag vill egentligen bara berätta att jag saknar Stockholm. Har inte varit i Stockholm sedan i maj och jag saknar det. Jag saknar den långa resan dit,
chocken som är lika stor varje gång när jag ser stor stan,
att åka tunnelbana och pendeltåg,
att shoppa på new yorker och punkt-shop,
att gå vilse på centralen,
att gå på biograferna som är lika stora som alla i Halmstads tillsammans,
att ställa sig och titta på dörrarna i tunnelbanorna för att dom ska öppna sig och inse att jag står och tittar på fel håll...
MEN mest av allt saknar jag alla roliga, trevliga, fantastiska människor i Stockholm som jag inte träffat på evigheter.

Jag saknar att skrika på Miche när jag ser honom, och att han får mig skratta med sina snabba otroligt roliga kommentarer om allt, hans härliga miner som han gör till allt och hans sett att citera folk. Hur han är en av de smartaste människorna jag vet och hur han är en sån bra människa!

Jag saknar Emelie och Robin, de sötaste paret jag sett. Emelies humor och allmänt härliga personlighet. Robins tröga humor och håriga röv (jag skrev inte de där).
Jag saknar Johannas spralliga och pratiga personlighet. Jag saknar allt de där.

Jag hoppas verkligen jag kan ta mig till Stockholms egna crew så snart som möjligt. För FAN vad jag saknar er.
Motherfucking Hell yeah!escape the fate - you are so beautiful <3breaking benjamin - evil angelDrottning Blanka Gymnasium

Idag var jag på studiebesök på drottning blankas gymnasium. Det kan man väll beskriva som en intressant betraktelse. Skolan i sig var väldigt mysig, lärarna var as roliga och verkade verkligen engagera sig i elevernas studier. Eleverna i sig verkade ca 95% av dom vara retards som dessutom vart otroligt tråkiga.
De flesta pratade inte och de som gjorde det var dem flesta tråkiga och ointressanta, with no sense of humor. Härligt!
Jag skuggade först typ 3½ timmes företagsekonomi  med 2or och 3or (där jag för övrigt förstod nästan allt, av någon anledning). Sedan kom inte lunchen så blev ingen lunch. Sen typ en timme med turism 1or, helt okej.

Slutade vid 2, stack in till staden och tog bussen till Mattias. Vi busade och jag lekte med min älsklings voffi. Sen tog jag bussen till dansen som jag inte kunde delta i för min skadade fot, mitt sträckta lår och mina handleder... Hehe.

Nu sitter jag hemma och funderar på vad jag känner för att skriva om idag förutom min OI dag. Mjo...

DETTA JÄVLA VÄDER VI HAR! Jag blir så less!
Man vaknar på morgonen... DET ÄR MÖRKT.

Man fixar sig, klär på sig och allt sånt... DET ÄR FORTFARANDE MÖRKT.

Man går ut ur huset och in i hemmet för att äta... DET ÄR MÖRKT OCH SÅ KALLT ATT MAN FRYSER TÅRNA AV SIG.

Man springer som en hamster tillbaka till huset för att ta på sig ytterkläderna och gå till bussen... DET ÄR ÄNNU MÖRKT OCH MAN FRYSER NU ÄVEN BENEN AV SIG.

Man går till bussen... DET ÄR MÖRKT, KALLT OCH MAN BLIR FÖRLAMAD I HELA JÄVLA KROPPEN.

Såhär fortsätter de helvetes dagarna. Dag ut och dag in... Det blir mer eller mindre aldrig helt ljust och det blir aldrig så varmt att man inte hackar tänder.

Någon mer som röstar för att vi slår ner moderväder och tvingar henne ge oss svenskar sommar året om?


Tyck till!Tre reklam

HAHAHAHAHAH! Kollade nyss på tv lite. Eller snarare mamma tittar på tv så kom tre reklamen. Ni vet en kille blir stoppad av polisen och börjar prata om mobilen. Sen så tar han en bild och säger " TITTA NU ÄR DU MED PÅ FACEBOOK".

Jag bröt ihop totalt, HAHAHAH. KLOCKREN!Jubel för min täta update!

Nu har jag jobbat med min blogg hela långa dagen! Vad har jag åstadkommit? Jag har lagt in några annonser, lite länkar, ett misslyckat inlägg. Ja... Dagen har gått i alla fall. Funderar på att göra något fantastiskt!

Nämligen lägga in ett video inlägg senare i veckan? Vad tycks om det?De hade varit roligt.Back to hell

KUL skrev ett LÅÅÅÅNGT blogginlägg om gårdagen, skulle publicera det och så hängde sig blogg.se så allt försvann.

KUL!... FAN heller jag orkar inte skriva om det... Fuck it.
Släktkalas-söndag

Dagen började med att mamma väckte mig kl 13.35. HELVETE!
Jag som alltid brukar vakna senast halv 11 vaknade 25 minuter innan Mattias skulle komma. In i duschen, föna håret, sminka mig och klä på mig på 30 minuter är fan rekord.
Mattias kom och vid 15 (som avtalat) började Fridas gäster even called släkten, drälla in. Jag och Mattias stod i dörren och stackars Mattias fick hälsa på alla 15 gästerna. Vi fikade och sånt som man gör med tjocka släkten på besök.
Jag och min kära faster Marit hade kul och skrattade en himla massor när vi diskuterade självförsvar vid överfall.
Vi enades om att en ficklampa med starkt ljus är det bästa för då kan man blända personen som överföll dig. (Detta är ett internskämt som ni andra såklart inte förstår).
Vid 17.30 hade alla gästerna gått. Jag och Mattias umgicks, pratade, flamsade och ptja... ni vet allmänt bara var. Vi käkade och vid 21 tog han bussen tillbaka till Frösakull.

Nu har jag precis kollat klart på Änglar och Demoner, en underbar film. Såg den första gången på bio i Stockholm med Sandra i maj. Nu har mamma köpt filmen (tro det eller ej). Den är jätte bra, dock inte lika bra som första gången med absolut så bra så den är värld att se igen. Kanske inte på sekunden men...

Imorgon är det satans skola igen. Jag orkar inte och dessutom har jag 50 glosor (om inte mer) som jag inte ens tittat på. Jag kom nyss på att jag har svenska också. Helvete. Jaja inte mycket att göra...

Detta var en kort uppdatering om min dag, ska försöka göra så varje dag nu ett tag framöver och se om jag får fler läsare då. Ska försöka skriva med lite mer entusiasm då också för nu är jag trött som en bankad torsk och behöver sova.

Hade !

BTW! Är det bara jag som inte kan ladda upp bilder på bilddagboken?

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!