Oj, uppdatering tack vare adam!

Nu har jag vart hemma från skolan 2 hela veckor! Hur är detta möjligt? Jo...
Först gick jag hem från skolan (måndagen för 2 veckor sen) och mådde inte bra, vart hemma tisdagen mådde inte så bra då heller, onsdagen blev med hemma och slutligen torsdagen. Fredag 1 maj lediga blev jag bra igen. Lördag kväll ont i halsen. Söndag 38.8 graders feber. Måndagen betydde INGEN SKOLA!
   På tisdagen bar det av till doktorn. Jag fick komma innan för mottagningen relativt snabbt. Men efter det var nästa kontroll en längre väntan. Fick äran att sitta i Barnrummet med min underbart roliga mamma. På tv:n visades inget mindre en "Fåret Shaun"! Efter 5 minuter med mamma, fåret shaun & alla leksaker trodde jag seriöst sista stunden var kommen. Mamma skrattade åt fåret shaun som dansade omkring i hagen, och alla leksaker tittade elakt på mig åt min olycka!
   I sista sekunden innan jag skulle slå sönder tv:n och fåret shauns sista dans var kommen, kom syster Ella och hämtade oss. 
   Inne i rummet, vars väggar var prydda med mimmi & musse pigg, kom snart doktor anna casemo. Hon tryckte ner en pinne i halsen på mig, grävde runt lite och sedan fick jag ett uppiggande " Vad duktig du är" av sjuksköterska Ella.
Anna klämde lite på händerna och frågade lite ointressanta frågor.
   Jag tittade henne i ögonen och sa " Du anna, jag skiter i vad du gör med mig, den 22-24 maj ska jag kunna tävla i sthlm, gör vad du vill! "
"jaha, då får du spruta cortison i lederna NU och ha lustgas istället för att sövas."
Aja tyckte jag. ( tuffing som jag är)
   Jag kan säga er att så tuff var jag inte länge. Mamma och alla doktorerna gick för att förbereda och jag blev själv kvar i rummet. Jag hörde klockan ticka, fötter gå rask tackt på golvet, vinden dra genom väggarna. Sen kom jag på mig själv med allt iaktagande.
   Jag gick ut ur rummet och in i nästa sal. La mig ner på britsen och tittade fundersamt på alla som stod där.
Mamma satt och tittade i luften på ingenting och såg allmänt fånig ut, Syster ella satt och fummlade med lustgasen, Anna förberedde sprutan som var skräckinjagande stor, och nån till sköterska bara stod och log töntigt mot mig.
   Nu får du lite gas i taget, sa syster Ella och satte på mig syrgasmasken. Jag kände hur det flimmrade framför ögonen och hur allt blev tystare. Sedan skaka jag om mig själv och blev helt klar i Huvet igen.
Jävla lustgas tyckte jag, hjälpte ingenting. Efter 10 minuter när jag andats lustgas 10 minuter och den var på max och lite till tyckte idioterna att dom skulle börja sticka. ELLER INTE tyckte jag med tanke på att jag inte kände av lustgasen alls mycket.
Syster ella blev förvirrad och fick springa och hämta det tunga kavaleriet i grann salen. Hon förklarade att jag inte påverkades av någon anledning. Doktorn testade lustgasen själv och sa att den var på det starkaste och funkade.
Vi måste sticka nu annars kommer du inte kunna se om cortisonen hjälper. Okej sa jag.
Medans som stack och höll på så tog syster Ella mitt huve och tryckte det mot kudden. Minst 29290138129038 och en halv gång sa hon " va duktig du är". Precis när jag skulle säga något riktigt opassande och elakt till henne sa dom att det var klart. Hon släppte tvångs gräppet runt mitt huvud och lät mig ligga kvar.
   Jag låg där fortfarande hyfsat opåverkad av lustgasen ( var kanske för att jag är så lustig i vanliga fall att den liksom inte bet på en lustigkurre som mig?) Hade ont i handen och det gjorde sjukt ont att dom sprutade. Men men, nu var det värsta över. Nu var det bara 24timmars stillhet och ingen rörelse med högerhanden och dunkande Corticon i leden. 
   Jag tackade ( mamma tvinga mig )  och sedan gick vi.
Hemma fick jag förbli. Tisdagen, Onsdagen, Torsdagen och även idag.
Så hur underhåller man sig alla dessa dagar?
Jo.
1. Du sover  till 11.30
2. käkar frukost en kvart.
3. borstar tänderna och betraktar dej i speglen.
4. sätter dej med täcket framför tv:n
5. Kollar på La Inc och Miami Inc på travel & lining mellan 12.10 - 14.10
6. Du går och äter lunch
7. Vid 3 tiden börjar vänner på kanal 5.
8. Efter vänner är det top model på 3an.
9. Sen är det sex and the city på 3 an.
10. 17.30 - 18.05 är det timmy turner på disney channel
11. 18.10-19.10 room raiders på mtv.
12 Internetet börjar fungera.

Så har jag spenderat nu snart 2 veckor. Heja!?

Aja, Just för tillfället är klockan 02.30 lite drygt. Regnet slår ilsket mot rutan och jag känner att min dagliga dos av 9 tabletter börjar göra skada på min mage. Imorn flyttar jag till bonne-landet.
Hejdå margaretagatan. I <3 U

hade bra alla troga läsare!

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!