Koma

Försvinn, eller nej. Gör inte det, men du kan hamna i koma ett tag iaf.
Grillning!

Vad har jag gjort på vårt snart 3 veckors sommarlov?

Jag har vart med michelle, vart med michelle, vart med michelle & vart med michelle. Har även offrat 2 dagar på Ida.

Jag har tråkigt och tänkte berätta lite från min och michelles grillning på stranden i... Vad är det för dag nu? I måndags måste det bli!!!
Jag och michelle beslutade att flytta våra lama liv till stranden. Jag tog min (älskade, underbara, snygga, vackra bästa) moppe till maxi för att inköpa grill, marsmallows, hamburgare, och bröd. Hur svårt kunde det vara? Jo...
   Jag kommer till Ica Maxi Flygstaden. Går in. Allt väl så långt. Tar till och med en korg. Jag hittar en grill, hittar hamburgare. Men... När jag ska leta upp bröd finns bara fullkorn. Aja tänker jag, det kanske finns nån annan stans. Jag fortsätter bort mort godiset och letar marsmallows. Jag hittar rosa färgade "EURO SHOP". NEJ TACK, säger jag bara.  Efter mycke om och men hittar jag en liten dam i röd tröja med texten maxi på hennes minimala bröst. 

- Ursäkta,  säger jag.
Har ni vanliga grill marsmallows och inte bara rosa euro shop?
-  Jorå, det ska vi ha, svara hon.

Hon ringde sin kompis som ringde sin kompis som ringde sin chef som ringde.... Ja ni förstår?

- Nej tyvärr våra marsmallows är slut.

Aha, aja tyckte jag det är ju inte precis det som är storinkomster så det är ju klart de kan ta slut även på maxi.

- aha, men då kan jag ju passa på att fråga om hamburgerbröd, för jag hittar bara " Hamburgerbröd fullkorn med extra mycket korn".
- Jo, de måste vi ju ha, svara hon.

Hon ringde åter igen till sin kompis som denna gången direkt kunde meddela att bröden var slut!
   HUR KAN HAMBURGERBRÖD VARA SLUT!?!?!?!

Jag blev sur och gick över till willys ist. När jag kom in hitta jag sakerna och hitta till och med "ELDORADOS" egna underbara märke.... We love eldorado.. NOT.
   Jag kom efter dessa små jävla detaljerna hem med det jag skulle och vi gick till stranden.

- Jag vet, vi genar genom Golfbanan säger michelle!

" EN GENVÄG ÄR OFTA EN SEN VÄG!"

Jotack, vi märkte också detta fenomen. Vi gick vilse på golfbanorna och fick tillslut fråga om hjälp och det slutade med att vi fick springa som idioter mellan 20 golfbanor. Väl nere på stranden satte vi igång grillen. Denna gången gick det faktiskt bra! Fram till vi skulle lägga på hamburgarna. Dom blev mega äckliga. Bröden hade ett utgångs datum på 1992 och smulades sönder bara man titta på dom.
   Vi beslutade oss att ge maten till fåglarna.
Vi ville grilla marsmallows ist.

Innan vi stuckit till stranden hade jag hemma hittat ett pack med 150 st grillpinnar i trä. Dom var medtagna. Vi satte marsmallows på dom och gillade. Det blev gott dom 3 första. Sedan insåg vi i fasa att kolen höll på att brinna klart så glöden var borta. AHA tänker vi, vi lägger i grillpinnar för trä brinner ju!
   Vi lägger i ett 10-tal pinnar och tuttar eld på dom. Yeah, great ide! Men...
Nu är det faktiskt mig och michelle vi snackar om, så... Vi lyckas smälta/elda/bränna upp säkert 50% av de marsmallowsen vi lyckas grilla. Plus att vi eldar upp ALLA 150 pinnarna för att få eld nog att grilla marsmallowsen.

Lyckad grillning?!

När vi vid 10 tiden vill sticka hem grävde vi ner grillen och gick till bussen. Bussen var försenad så vi underhöll oss på ett litet speciellt sett...

- MICHELLE, KOLLA MIN BRÖST. KOLLA NÄR JAG GUNGAR DOM NU! * bom bom bom bom, bombombombom* (pussycatdolls låt)

Där stod vi och "shakade,gungade, hoppade" och bompade. När bussen kom gick vi på och var själva. Då stod vi och skrek och bompade på bussen. Sen sjöng vi "can you feel the love tonight" från lejonkungen i opera! Och massa andra fina låtar. Buss chaffuörren blev ganska glad när vi hoppa av och fortsatte hemmåt...

P.s!
I onsdags var jag på stranden en snabbis. Då låg vår grill uppgrävd på samma ställe...

hade bra !
Glad.

Lets see!

Nu blev jag sugen på att uppdatera min blogg lite! Extremt längsen nu!
Vad händer egentligen med mitt liv?
De kan man fråga sig..

Här är en bild som förklarar allt.

Matildaa

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!