Massa Smörja

Nu ska jag vara helt ärlig! Jag har inte en jävla blekaste aning varför jag skriver detta inlägg. Men jag har en svag aning om att det är för att jag inte har något att göra. Jag kan ju berätta om min sinnes ställning för tillfället. Jo...
   Pappa & det skrikande odjuret Frida har just lämnat mig åt mitt öde. Dom pös iväg till helvetet (aka. Hästgården, casa Andren, förbannade äckel huset, landet ingenstans osv. ) Jag fick / ville inte följa med. Pappa var på ett kinkigt humör så hade inte vart så kul att vara där. Plus att Skrikmonstret var där. Så nu är jag hemma själv. Det är så tyst att det ekar om jag säger nått. Helt tomt är det.
   Nu till min sinnesställning i huvudet. Den är förvirrad. Det har ju vart massa med Peter nu det senaste och nu vet jag inte vad jag ska t mig till längre. Detta är dock inget jag tänker skriva om här ( dels för att det är så kompliserat så man hade inte fattat genom att läsa det, och dels för att alla inte behöver veta vad som händer ). 
   
På tal om något annat så var jag och maddis & ida på bio i fredags. Vi kollade på " Allt Flyter" eningt mig en sjukt bra film ( för att vara svensk ). Jag skrattade ganska mycke och hade trevligt. Efter filmen stack vi hem till Maddis och käkade och sen från halv 11 ( för er puckon som inte fattar 22.30 ) till halv 4 ( 03.30 ) spelade vi 500. Efter ca 2 timmar ledde ida över mig och maddis med över 500 poäng. Under kvällen drack vi massa pepsi och blev övertrötta och flummiga. Vi skrattade så vi inte fick luft. Jag och maddis skrattade tills tårarna kastade sig ur ögonen. Det som orsakade detta hastiga inomhus regn var :

Maddis: Vilket kort vill du jag ska kasta ?        ( jag kollar på hennes kort och ser ett rött kort som skulle passa till min hjärter 5 )
Jag: Det där skulle sitta fint! ( sa jag och pekade på ruter 4 som jag trodde vart hjärter 4)
Jag igen efter några sekuners tänkande: Eller NAAAAEEEJJ, sa jag när jag kommit på att jag inte  hade ett ända klöver.

Sen asgarvade vi typ 10 minuter och det var massa inomhusregn.
   Mycket trevlig kväll måste jag säga. Sen upp 10.00 dagen efter... Men den morgonen är en anna historia!

* Jag byter samtalsämne med mig själv *

Ja på tal om mat så går jag på Diet. D - I - E - T. Ni vet för att bli smalare. Jag håller mig till enbart ( nästan helt faktiskt )
grönsaker
frukt
vatten
k-special
pepsimax.
mjölk
+ eventuellt lite kött till salladen.

Detta ska jag hålla på med nu en vecka eller 2 hade jag tänkt och så får jag se om jag går ner eller iallafall känner mig smalare. Och så försöker jag träna mer så jag förbränner mer också. Vi får se hur det går och om det funkar. Om inte har jag iallafall försökt. Jag menar det är tappert att se folk äta godis och pasta och bara få titta på.


På tal om pasta, så måste jag nämna att jag ska till Stockholm med Sandra på sportlovet. Fatta NICE ?! Det kommer bli fett kul. Kan ni tänka er, Jag och Sandra i stockholm, på stan, själva, med pengar! VI KOMMER HA SÅ FETT KUL! SHOPPING!!!! Kommer förhoppningsvis hitta massa trevliga saker. HERE WE COME STOCKHOLM !!! HELL YEAH!!!

Jag är bäst på att diskutera och berätta saker för mig själv, och om möjligt ännu bättre på att byta samtalsämne med mig själv. Jag tänkte på som en sån sak...
   Vargar, är inte dom fantastiska? Jag menar dom är så vackra och allt! Deras fluffiga päls. Så fin...
Jag tycker om dom så sjukt mycket. Jag menar kolla in sättet dom är på. Dom är VILDA! Inget kan hindra dom. Dom är galna, gör vad dom vill. Dom är lojala till sin familj och flock. Dem är bara facinerande.

Men nej! Nu har jag pratat strunt ett bra tag. Ni alla får ha det bra ! Och om jag har tråkigt om fem minuter igen efter att jag har kollat kylen för 200 gången idag kommer jag skriva ett till inlägg med ännu mer smörja !

Hadebra!

Adam

Du vet redan vad jag tycker om din diet så jag ska inte säga nåt mer om det...

Men när du är klar med småätandet vid kylskåpet (som pågått i... åtta och en halv timme xD) så skriv ett till inlägg! Alltid roligt att läsa!

Och jag håller med dig om vargar! De är så... vilda och härliga! Och vargungar är så söta... Enda anledningen till att jag gillar Vargbröder är ju Ulv :P

2009-01-25 | 21:38:03 |
iiiiidaLiiciiouus

fett kul kväll

älskpåer

2009-02-02 | 21:00:34 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!