tillbaka till fanskapet

Hej!
Nu efter hela 2 långa dagar i helvetet så är jag redan trött. Jag förtjänar sommarlov. Tänk om man inte hade behövt vara i skolan? Vad hade man gjort hela dagarna då?
Men iallfall så efter en seg dag igår med vanliga lektioner kom en hyfstat trevlig dag idag. Den började med en allergisk reaktion av något okännt ämne... Det var så att jag vaknade i morse med jätte svidande läppar. Visst tänkte jag, det är nog bara lite torra läppar. ( Mycke vanligt med tanke på kylan så jag var inte särskillt orolig. ) Sen tittar jag mig i speglen och ser att mina läppar inte är läppar längre utan något rosa med enorma svullna kanter. Jag fattade ingenting och sprang upp till mamma.
"Mamma, mamma, kolla mina läppar!!!!"
Hon beskådade läpparna och efter ett tag tog vi ett likgilltigt beslut om att jag skulle ta en speciell tablett mot allergi. Efter ett tag så hjälpte det och svullnaden gick ner.
I skolan började vi med musik, Vi skulle skriva låtar. "jippi". Efter som min grupp var så extremt rolig *host* så blev det väll sådär. Men okej. Sen lite mentorstid och där fick vi reda på om vi skulle ha trä eller sy slöjd. Jag fick träslöjd. Vi får väll se hur det går, om någon dör eller om jag sågar av mig fingrarna. Önska mig lycka till!
Efter det var det Engelska. Vi gjorde en stencil med kropps ord och sen var det SO. På so:n överträffade jag mig själv, jag antecknade det viktiga thomas berättade.
Jag skrev massa om spanska kungen karl den 5.e ( igentligen nårra få stöd ord but still ) och skrev om massa annat intressant han berättade om 1500-talet. Efter att varit allert i 50 minuter var et lunch.
Sen idrott.
På idrotten hade vi basket och jag kunde inte vara med pga. mina handleder. Jag var inte så ledsen för jag fick vara dommare för tjejmatchen istället. Jag var riktigt duktig om jag får säga det själv. Jag dömde bra och kollade dubbel steg och allt sånt. Mycket stolt är jag över mig själv...!
Efter de hämtade mamma mig och jag åkte hem. Sen kollade jag på "how to deal", inte för bra film... Men nu ligger jag återigen i min säng. Vi får väll se vad som blir av mot kvällen.

Hade bra alla människor och allt!Adam

HAHAHA de går inte att inte skratta när man läser din blogg! Sen ett litet tips: gå in på Nyligen.se och Bloggar.se för att "pinga" din blogg och lägga till "etiketter" om du vill få fler läsare

2009-01-10 | 23:47:25 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!