Mina kära bloggläsare !

Nu ska ni få höra på massa gnäll!

Varning! Om ni själva inte vill bli deprimerade ch se livets alla dåligheter så bör ni inte läsa.

Allt är just nu som värst. Jag ska till och med göra en lista på saker som gör mig ledsen/ arg just nu.

1. Mina leder är cp. Som alla vet så är ju mina leder ( speciellt handlederna ) åt helvete och gör ont och är jätte stela. Det blir just nu bara värre och värre dag för dag. Vänstern är värst. Den gör ont om jag ska öppna en dörr, eller vad som hälst. Det är deprimerande. Jag kan ju inte träna. Det spelar inte ens någon roll hur mycket jag en tejpar, det gör fortfarande skit ont.

2. PGA. Lederna så har jag ju inte kunnat träna på mer en en månad. Det är hemskt och jag har tappatr allt med gympan, jag har blivit stel, jag kan inte köra trampett jag kan inte köra matta, jag kan inget. Jävla skit. Jag ger upp.
3. Mamma och pappa har köpt ett fucking hästhus ute på landet ( Gullbrandstorp ) och det är inte alls kul för ajg vill verkligen inte flytta. Jag vill ha mitt rum, där det ligger och allt.

4. Min lillasyster är dum i huvet och gör allt för att förpesta min vardag ( och helg ). Vad fan jag en gör, hur snällt jag en ber, hur mycke jag en skriker tillbaka, vad fan jag en gör så skriker hon, är otrevlig och gör allt för att jag ska få skulden för saker. Det är kanske 1 av 15 ggr jag gör något. Och ändå får jag skäll för 22 av dom 15 sakerna. Det är inte kul och jag stör mig som fan på henne.

5. Skolan suger. Visst det tycker alla men jag kan verkligen inte lära mig saker. Jag har jätte svårt för att lära mig tex glosor, och namn på saker och massa sådant. Och jag blir ledsen av att hur myce jag en försöker så går det typ inte. Plus att jag mår dåligt och blir skit trött i skolan ofta.

6. Den jag älskar mest bor 50 mil från mig. Peter Schalander. Jag älskar honom så sjukt mycket, men det är så jävla förbannat jobbigt att inte få träffa han så ofta. Jag menar vi träffas ungefär 1 gång i månaden. Det är hemskt. Visst vi kan snacka tele, men vi har gjort det varje dag i 5 månader, vi har inget att snacka om  längre. Jag måste lösa det så jag kan träffa honom oftare.

7. Mitt självförtroende ligger just nu nästan i botten. Jag hatar mer eller mindre mig själv. Jag går upp i vikt, blir tjockare, får finnar, känner mig äcklig... osv. Jag orkar snart inte med mig själv och det är hemskt att inte kunna se sig i speglen utan att tänka på hur äcklig man känner sig.

8. Min mamma och pappa ( som läser detta någon dag i guess ) förstår mig inte. Dom tror att allt är som när dom vart små. Men det är inte det. Jag hatar inte mina föräldrar. Det gör jag verkligen INTE. Jag älskar dom, men dom gör allting fel.  Visst att jag inte behöver få min vilja igenom alltid, men fortfarande. När tex jag är ledsen så bara gnäller dom på mig ist för att antingen låta mig vara eller bara vara trevlig och försöka muntra upp mig ist. Dom vet inte vilken press jag känner av skolan. Nej varför inte ? jo för dom frågar bara " har det hänt nått kul i skolan idag". Dom snackar aldrig med mig och minst av allt försöker dom förstå hur jobbigt det är för oss barn nu i skolan.

Helt fantastiskt liv verkligen.
hade alla !!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!