Halmstad - Stockholm - Halmstad

Sha!
Nu är jag hemma efter att varit i Stockholm från den 1/1 till den 7/1. Åkte med andra ord hem idag. Inte alls kul. Men nu ska ni få höra...

Torsdag: Resa till Stockholm på 5 timmar. Tåget gick 11.00 och var framme 15.50. Jag mådde illa största delen av vägen, inte alls kul. Väl framme så var jag trött och sur. Det var jätte kallt och sen kom peter och hans bror micke och mötte mig. Vi åkte hem och sen snackade vi lite, käkade och sov vid 21.00.

Fredag: Jag och peter gick upp och duschade och fixade oss efter en liten försening i schemat. Vi träffade Miche och sedan Emelie, Robin och Maria. I Nacka Köp Centrum mötte vi också en till Emelie. Jag och tjejerna gickt ill new yorker och kollade. Jag hittade bara en bh och ett pat trosor ( en stor besvikelse ). Sedan så mötte vi killarna igen och sen käkade vi på Burger King. Killar är ju killar så peter och robin snorkade Cola. Moget, men kul. Sen pös vi hem till Emelie nr 2 och spelade några konstiga men kul spel. Efter det Gick vi till en Pizzeria och käkade och alla mobbade mig och sa att jag snackade Danska för att jag har lite dialekt. Sen pös jag och peter hem och myste lite.

Lördag: Först stack jag och peter, hans familj och hollänska familjen till haninge centrum, sen efter som carola fyllde år så kom det massa folk. Vi träffade Johanna som var där för att fira carola. Vi kollade filmer och vid typ halv 1 så blev jag trött och så la vi oss och sova.

Söndag: Jag, Peter och Johanna stack till Johanna och fixade lite saker. Sen mötte vi Miche på nått center och käkade. Efter det stack miche hem och jag blödde igenom. Vi räddade situationen genom att tigga in oss på en bowling hall. Sen stack vi hem till Johanna igen och efter halva filmen Fight Club så kom Jenifer och Fredric. Trevligt folk. Sen vid 11 stack vi hem och sov.

Måndag: Inget speciellt, hemma hos peter mys dag och kolla film. Sen mot kvällen så stack vi med peters band + jimmi till en av dom och satt och skrev låtar. Inte för underhållande men jag underhöll mig själv med en fras hela kvällen. " Detta är ju typ sånt FIND THE WORDS" hahah. Peter och Micke fattar. Sen hem och så fick jag massage och sen sova typ.

Tisdag: Hemma hela dagen och kolla massa filmer och småäta. Jag plattade peters hår och sen på kvällen kollade vi mer filmer. Det snöade typ 15 cm snö, illa. Sen vart jag trött och så sov vi.

Onsdag: Upp 10.00 packa och duscha. Sen mys och äta, sen till tågstationen och sitta ocg vara ledsen tills klockan 15.15 då tåget gick...

saknar det jätte mycket, har varit en jätte trevlig vecka och saknar det.

Hade bra alla, saknar er sthm, puss !
stockholm folk

Miche

Varför är jag aldrig me på bilder för?:S

2009-01-15 | 20:14:14 | http://michmeister.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!